Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége a valóban nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége a valóban nem tudnának létezni anyagilag a férfiak nélkül?

Figyelt kérdés
Én egy hivatalban dolgozom ahol csak nők vannak és bizony átlagban olyan 250.000 Ft nettó jövedelmük, tehát van egy kényelmes munka el vannak ott a nők ennyi pénzért, de ennyi pénzből megélni nehéz, nyilván mindegyiknek jól kereső férjei vannak valahol ezt láttam több helyen is. A nők többsége elvannak egy könnyű munkahelyen kevés pénzért vagy háztartásbeliek, tehát ha a férfi hírtelen azt mondaná, hogy élj meg magad lehet nagyon sok nő bajban lenne
2023. márc. 15. 14:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

10

Ne várj választ. Ez csak egy lúzer pöts, aki nem bírja megemészteni az életét.

2023. márc. 15. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Meg lehet élni ennyiből saját lakással, gyerek nélkül.
2023. márc. 15. 15:01
 13/22 anonim ***** válasza:
3%

Pontosan, főleg nem Magyarországon. Nyugat-Európában sokkal inkább, és ott ezért sokkal több is a szingli nő, meg úgy ámblokk a nő a fiatal korosztályban. Bécsben csak lesek mindig Budapesthez szokott szememmel, hogy hogy lehet ennyi punci a társadalomban, mert Pesten csak a kanokat látom mindig.

Itt a nők nem nagyon tudnak megélni egyedül, utáljanak ezért vagy ne amiért ezt írom, de ebben a kedvezőtlen gazdaságban a nők főleg életképtelenek. Ezért vonzódnak annyira a külföldi pasikhoz.

2023. márc. 15. 15:04
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Szibériában él egy 80 éves nő aki 20 éve egyedül él kilóméterekre mindenkitől. Nem tudom honnan veszed ezt a theóriádat
2023. márc. 15. 15:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert a külföldi pasik nem punciként beszélnek róluk...
2023. márc. 15. 15:11
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

13

Mucuka, te lehet, hogy életképtelen vagy, és így csak más életképtelenek között mozogsz.

Meglátásod erős ostobaságát tükrözi az is, hogy csak "kanokat" vélsz látni Budapesten, és nem, Bécsben sincs arányaiban több nő.

Ja, és tudok jőpár életképtelen férfiről is, akiket anyuka meg feleség tart el.

2023. márc. 15. 15:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én meg egy multinál dolgozom, itt mindenkinek 400 felett van a nettója, és sok női vezető is, a pénzügyi igazgató is egy nő. A jól fizető szakmai pozíciókban is enyhe női többség van. Ez is ugyanolyan reprezentatív, mint a te hivatalod. :)
2023. márc. 15. 15:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Es meg valami...biztos te vagy a hivatali potyautas, nana hogy ferfi. Itt is mindent a nok csinalbaj, a ferfi kollegaknak fele dolgozik csak ennyit.
2023. márc. 15. 16:08
 19/22 anonim ***** válasza:
98%

Mivel a legtöbb nő ma már nem háztartásbeli, hanem van állása így nyilván férfi nélkül is meg tud élni.

Én is hivatalban dolgozom, nettó 266 a fizetésem és bőven megélek. Mielőtt vidéki putrizna valaki: a fővárosban dolgozom és az agglomerációban lakom.

2023. márc. 15. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te az a fajta ember vagy, akinek lehet bármit mondani, úgy is rosszindulatú marad. Ha nem is ebben a kérdésben, akkor majd másikban...

Azt hiszel, amit akarsz :D

2023. márc. 15. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!