Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék olyan férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan férfit, aki valóban képes lenne szeretni?

Figyelt kérdés
Olyan férfit keresek aki őszinte lenne, nem hazudozna, nem verne át, megbízható, lehet rá számítani... és képes igazán viszonozni a szeretetem
2023. márc. 10. 21:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
78%
Annyira unalmas, hogy türelmesnek meg rendesnek van feltüntetve az, aki 2 szót nem mer 3 ember előtt szólni, és ez rá az indok. "Jaj hát én rendes vagyok, mert összeszarom magam, ha pénztárnál megkérdezik, lesz-e még valami?"
2023. márc. 10. 23:16
 22/32 anonim ***** válasza:
77%

Jelen 🤘🤘🥃🥃

De erre nekem most nincs időm, munka és egyéb dolgaim fontosabbak, majd talán 4-5ev múlva 😂

2023. márc. 11. 00:24
 23/32 anonim ***** válasza:
50%
Ha gondolod, írj rám.
2023. márc. 11. 06:01
 24/32 anonim ***** válasza:
66%
Itt, pld en, mar foglalt vagyok bocsesz
2023. márc. 11. 06:24
 25/32 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen férfi nem létezik!
2023. márc. 11. 07:27
 26/32 anonim ***** válasza:
26%
Ha egy kicsit is értelmes és elviselhető vagy, illetve nem száműzöd az ilyen férfiakat azonnal a barátzónába, akkor bárhol.
2023. márc. 11. 07:28
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
A barátzónába azok a férfiak kerülnek, akiknek a belső értékeik jók, jó társaság, beszélgető partnerek, de nincs meg a vonzalom. Ha pedig nincs vonzalom, mi értelme az egésznek? A férfiak sem jönnek össze úgy egy nővel, hogy a háta közepére sem kívánja.
2023. márc. 11. 11:52
 28/32 anonim ***** válasza:
Ez viszont nem barátzóna, hanem barátság, amiben az egyik fél tudja csak, hogy szex reményében sündörög a másik körül.
2023. márc. 11. 11:54
 29/32 anonim ***** válasza:
29%
#21: Ez is marha nagy általánosítás. Az, hogy valaki türelmes és rendes, az nem jelenti automatikusan azt, hogy beszari is. Csak mondjuk nem nagyhangúskodik, nem nagyképű, nem ő akar folyton a társaság középpontja lenni, nem feltűnő cuccokat hord stb.
2023. márc. 11. 21:55
 30/32 anonim ***** válasza:
33%
#27: És mi értelme a barátzónának? Jobb dolog hitegetni a másikat azzal, hogy esetleg majd lehet köztetek valami? Mert a barátzónázás kb. ez. Azt mondani a másiknak (vagy még megmondani sem méltóztatik, hadd találja ki ő a te gondolataidat), hogy "barátok még lehetünk", miközben tudod, hogy ő többet akarna - nos, ez megalázó a másikra nézve. Te a holdudvarodban tartod őt, és még esetleg el is mondod neki, hogy egy másik emberkével mondjuk éppen randiztál, vagy hogy megbántott az a másik, miközben jól tudod, hogy szerencsétlen barátzónás számára te többet jelentesz. Én ezért szoktam elzavarni a francba azt, aki barátságot ajánl fel nekem, én nem leszek a lelki szemetese, ha nem vagyok neki jó ennél többre.
2023. márc. 11. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!