Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik dolog miatt lenne kizáró ok neked egy férfi?
1, mamahoteles 30 felett
2, Albérletben lakik
3, nincs autója
4, 150-350 ezret keress csak
5, 165-175 cm közötti magas
6, 8 általánosa van, vagy szakmunkás vagy érettségi
7, kicsi 16 cm alatti a farka
8, dagadt , vagy nem dagadt de nem a trendi 70 kilós kategória
9, 30 éves kora körül jár de kopaszodik
10, rosszak a fogai és nincs 1 milliója megcsináltatni
Ezek igy eleg tág határok...
1 Mi az a harminc fölött? 32, vagy 40? Nem mindegy.
4. A kettő közt hatalmas a különbség. Azert a minimalbért keresse már meg (kb 200)
5. En 169 vagyok, a pasi is
legyen minimum annyi.
8. Mégis mennyire? 90 kg alatt még belefér (mondjuk nem a 169 cm-s), 100 fölött már kapásból off.
De mindezek közül leginkább a 10 zavarna, bár szerintem nem kell 1 millió a megcsinalashoz. Nem baj ha nem tökeletes, de legalabb elől ne legyen hiányos.
1
4 (azért nagyon itt nagyon nem mindegy, hogy 150 vagy 350)
5 (én 178 centi vagyok)
6 (a 8 általános kevés, az kizáró ok, de ha van egy jó szakmája, az teljesen okés)
7
8 (pár plusz kiló oké, de az elhízás nem)
9
10 (ez nem csak pénz kérdése, sokminden megoldható ingyen is)
Ezek közül nekem kizáró:
1, mamahoteles 30 felett
6, 8 általánosa van (érettségi oké)
8, dagadt (úgy 100 kilótól)
10, rosszak a fogai és nincs 1 milliója megcsináltatni (közgyógyellátásban is neki lehet állni alapszinten rendberakatni, a teljesen sz.r fogazat igénytelenség)
Ezt a farokméregetést végképp nem értem... a férfiasság nem elsősorban ezen múlik. Hanem az Erőn. Mit jelent az Erő? Hogy bírod a nyomást. Hogy teljesíted a feladataidat. Hogy nem kezdesz el piálni, ha problémáid vannak. Hogy nem húzol el otthonról, ha nyíg a gyerek. Hogy vállalod a munka és a család terheit, kiveszed a részed a negatív dolgokból is, és nem menekülsz el.
Férfi vagyok, akinek idő kellett, hogy a fenti sorokat megtanulja. De az élet azt bizonyítja, hogy jól látom a dolgokat.
Ez a korától is függ,mert egy 22 éves férfitől nem lehet elvárni,hogy lakása legyen.
1,3,4,5,10
Halljátok én csak ezt a 6. pontot nem vágom
Most az is kizáró ok ha csak egy érettségije vagy szakmája van valakinek?
Ezt mind diplomás nő várja el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!