Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TANÁROK, ezek után, nem féltek ismerkedni a neten?
2023. márc. 8. 23:04
1/9 anonim válasza:
Először is, egy házas férfi ne ismerkedjen se interneten se máshol.
Másrészt értelemszerűen nem szexbeszélgetéseket kéne folytatni, hanem némi ismerkedős levélváltás után személyes randevút megbeszélni.
Most őszintén: te milyen férfinak tartanál egy olyan embert, aki házas létére nőkkel ismerkedik interneten, és olyan alamuszi/önbizalomhiányos, hogy nem akar valóságos találkozást, hanem csak interneten akar szexről beszélgetni a nővel?
A nők döntő többsége körberöhögné és igazuk is lenne.
2/9 A kérdező kommentje:
1.
Azért mert TE nem tudsz/akarsz szeretőt/szerető lenni, NAGYON SOKAN még igen.
2023. márc. 8. 23:15
4/9 anonim válasza:
Lebuktatta a tanár gerinctelen hajlamát, így nem sajnálom. Ha független emberként csinált volna ilyet azt a magánügyének tartanám és a diák a hunyó, úgy egész más lenne a helyzet. Remélem a felesége kirúgja.
5/9 anonim válasza:
Aki foglalt az mindenhol féljen ismerkedni, ne csak a neten.
6/9 anonim válasza:
Az az infó, hog yházas lenne honnan jött? A videó hírblokkjában nem említik.
7/9 anonim válasza:
Elég nagy balek volt.
Engem is rendszeresen jelölnek be, de már csípőből vágom, ha kamuprofil.
Nem vagyok egyébként tanár.
8/9 A kérdező kommentje:
6. Én sem értem. Gondolom az 1. válaszoló agyából.
2023. márc. 9. 13:19
9/9 anonim válasza:
Pffff így terjednek a hülyeségek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!