Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban sok ilyen nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban sok ilyen nő, aki inkább elvár és nyújtani az alig tud valamit, mit gondoltok erről a videóról és nőről, amit Dancsó csinált?

Figyelt kérdés
[link]
2023. márc. 8. 00:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom mi ez összevágás dolog az eredeti videót hallgatja Dancsó és megállítja és kommentálja csak.. és semmilyen összevágást nem láttam benne...
2023. márc. 8. 09:09
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
8-as vagyok. Az egy teljesen másik kérdés, nem csoda, hogy nem beszél róla ebben a videóban. Az emberek szarabbnál szarabb kapcsolatokban vannak, mert fogalmuk sincs arról, hogy mit várnak egy kapcsolattól vagy a másiktól. Ezeket igenis meg kell az embernek magában fogalmaznia. Nagyon alja gondolkodásnak tartom ezt az "és te mit adsz?" vagyis "én, én, én mit fogok kapni?" Aki ezt kérdezi, abban nem merül fel az, hogy ő maga mit vár el, mik a vágyai, neki mind1 mi van, csak az érdekli, hogy milyen lehetőségei vannak, de fogalma sincs önmagáról, önismeret 0.
2023. márc. 8. 09:13
 13/14 A kérdező kommentje:
12. Nem anya gondolkodási kapcsolat erről Szóval amit elvárok akkor azok is igen és egy fontos dolog az hogy én mit tudok adni, azt már látom például hogy a "nagy" mellét
2023. márc. 8. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

De neked nem azt kell nézni, hogy mit kapsz, hanem te mit vársz el.

Arról szólna egy kapcsolat, hogy én ezt keresem egy férfiban, te azt egy nőben, és alapból megvan bennünk, amit elvárunk a kapcsolatban.

És az elvárás nem azt jelenti, hogy neked ez feladat, és meg kell csinálnod, vagy magadra kell erőszakolnod, hanem ha ilyen vagy alapból, téged is keres.

2023. márc. 8. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!