Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Haragudnátok a friss pasitokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnátok a friss pasitokra ha leküldene a Lidl-be sajtért,mert most azt akar enni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 23:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
99%
Nem haragudnék, de nem is mennék sehova.
2023. márc. 7. 23:50
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem, tök békésen leküldeném a Lidl-be sajtért, ha sajtot akar enni🤷🏼‍♀️
2023. márc. 7. 23:51
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Mi az, hogy "leküldene"? Megkérne esetleg, hogy ha nem gond, le tudnál menni sajtért, vagy ilyesmi. Férfiként mondom, ez így gáz. Akkor már menjünk együtt, az érdekesebb.
2023. márc. 7. 23:55
 4/18 anonim ***** válasza:
9%

Nem, egy férfi szava az parancs, én ezt tanultam otthon.

26/L

2023. márc. 7. 23:56
 5/18 anonim ***** válasza:
8%

Miért? Nincs kedved lemenni vagy mi?

Tudod!

Ha igazán szeretnéd, akkor lemennél neki egy kib@szott sajtért. :)

2023. márc. 7. 23:59
 6/18 anonim ***** válasza:
98%
Én akkor haragudnék a csajomra, ha annyira életképtelen lenne, hogy még azt is ismeretlen vadidegenektől kellene megkérdeznie az interneten, hogy miért haragudhat és miért nem?
2023. márc. 7. 23:59
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
#6....mindezt természetesen teljesen hitelesen, kedd éjjel.
2023. márc. 8. 00:23
 8/18 anonim ***** válasza:
98%
Nemtom, nem jovok ossze olyanokkal, akik kuldozgetnek ide-oda. Amugy meg panda marketrol szoktunk rendelni, ha igy random megkivanunk valamit.
2023. márc. 8. 01:27
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Leküldene? Miért nem ő megy? És ő addig mit csinál? Igen, eléggé zokon venném, ha így csicskáztatna, mert rendkívül udvariatlan, hacsak nem úgy tálalta, hogy amikor átmegyek hozzá, úgyis útbaesik a bolt, hozzak már legyek kedves, mert épp főz, és most jutott eszébe, hogy elfogyott.
2023. márc. 8. 06:12
 10/18 anonim ***** válasza:
18%

Mert ebbe mi olyan bántó, hogy megkér hozz neki sajtot?

Jót nevettem így reggel ezen. 😁

2023. márc. 8. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!