Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Semmilyen nőt nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmilyen nőt nem találok évek óta , milyen féle nőket kellene keresni ha még az átlagosnál rosszabb nők se akadtak horogra se élőben, se társkeresőn?

Figyelt kérdés

Kép rólam:

[link]

A pólót csak a vicc kedvéért csináltattam utcán nem szoktam hordani nők előtt.

2023. márc. 7. 14:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Elvitték őket a külföldiek, nem olvastad még itt??
2023. márc. 7. 14:58
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem olvastam ilyet annyi külföldi nincs azért
2023. márc. 7. 15:03
 3/27 anonim ***** válasza:
95%

Azért az is érdekes, hogy ezzel a képpel reprezentálod magad egy ilyen kérdésnél :D (Jó is, hogy nem ezzel csajozol :D)

Azt hagyjuk is, hogy a képen félig bele vagy olvadva az árnyékba, egy póló mögött "bújkálsz", és még egy jó nagy napszemüveg is kitakarja az arcod egy részét. A tekintet amúgy sokat el tud árulni, erre pont az nem látszik.

Ha a kinézetedre vársz kritikát, akkor ez alapján nem tudunk segíteni.

Ha a személyiségedet akarod ezzel prezentálni, akkor max a "szemét nők" gondolat jön szóba.

Ezek alapján nem tudunk mondani semmit. Nem ismerünk, nem tudjuk hogy nálad a "horgászat" pontosan mit takar. Lehet, hogy nem megfelelő a stílusod, vagy épp várod a sült galambot. Nem tudunk rólad semmit.

Amúgy a - te meglátásod szerint - átlagosnál rosszabb nőket hagyd is. Őket nyilván csak ilyen "ha ló nincs, szamár is jó" célból akasztanád a horogra, ami neki megalázó, neked meg elég szánalmas és aljas.

Milyen féle nőket kéne keresni? Hosszú kapcsolatra olyat, akivel sok a közös vonás és a célok. Aki a másik feled, aki kiegészít (és te őt), aki a társad.

2023. márc. 7. 15:34
 4/27 A kérdező kommentje:

Direkt azért ezt a képet tettem ki mert nem akartam teljesen felismerhető lenni de azért mutatja nagyjából hogy nézek ki.

Szemetek is a legtöbben a nők közül főleg amelyik jól néz ki , de ezt minden férfi megtapasztalja aki nem annyira jól néz ki , maximum nem hangoztatja ahogy én se.

Nem ló szamár verseny volt, már rájöttem nem kellek egy szintnek és lejjebb adtam.. nem ez a logikus??

Nekem mindegy milyenre csak legyen, ha hosszú távot akar az is jó ha szexet az is jó , de én hosszú távra terveznék

2023. márc. 7. 15:41
 5/27 anonim ***** válasza:
Jaa. Az a baj, hogy incel vagy.
2023. márc. 7. 15:53
 6/27 A kérdező kommentje:
Miért lennék incel? Egy férfi aki nem néz ki olyan jól és nem kap nőt csak az lehet?
2023. márc. 7. 15:56
 7/27 anonim ***** válasza:
79%
Minden nap látok hozzád hasonló hapsikat feleséggel, barátnővel. Ha nem vagy kancsal akkor nem a külsővel lesz a gond. Lehet hogy nem jól kommunikálsz, félszeg vagy, az is nagyon idegesíti a nőket ha meghallják hogy remegsz vagy ilyenek.
2023. márc. 7. 16:05
 8/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kancsal, se félszeg, se remegő stb..

Kicsit vaskosabb vagyok testfelépítésben aztán ennyi , meg nyilván a fejkinézetem se egy modelljellegű

2023. márc. 7. 16:14
 9/27 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom mi a probléma. Átlag 45-50 es hapsi vagy. Ha megfelel számodra a szinted; a duci 40 es nők akkor simán találhatsz komoly kapcsolatra valakit.
2023. márc. 7. 16:21
 10/27 A kérdező kommentje:

37 éves vagyok

2023. márc. 7. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!