Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a magyar társkereső oldalakon a nők 80%a ronda?
"Egy atlag amerikai mar ugy jar szajat feltolteni, arclezereszni,mint egy magyar a sparba."
Meg is lehet nézni a nagy többségnél a végeredményt. A szájuk mérete Donald kacsáénál is nagyobb. Ez lenne a szép meg a szexi? 🤔Marhára taszító inkább.
Ezekkel a szépészeti beavatkozásokkal nekem az a bajom, hogy fiatalabb korban, olyan 35-45 körül lehet velük látványos eredményeket elérni, de később mindig megbosszulják magukat. Nézz csak meg 60 körüli hírességeket.
Azt megértem, ha egy nő (vagy akár férfi) baleset miatt plasztikáztatásra szorul. De azért egyáltalán nem katasztrofális a mai 30-50 közöttiek természetes kinézete. Sőt, sokan úgy látom szépen tudnak öregedni. Szerintem az öregedés egyáltalán nem szégyen, ellenben a nem elfogadás és a görcsösen fiatalnak látszani akarás már igenis az. Egy 40 éves nő legyen egy dögös 40 éves, de ne 25-nek akarjon látszani. Sokkal nagyobb sikerei lesznek a 40 körüli férfiaknál.
szerintem ha vannak is nagyon kevesen és ők is találnak valakit.
Én ronda pasiként csak a rosszlányokat használom ott adnak esélyt :) ott minden fiezető pasi egyenlő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!