Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottabb gondolkodású nők! Mi a véleményetek olyan 30 feletti férfiakról, akik nyíltan és szabadon beszélnek tabuk nélkül a szexualitásról?
Nem tisztátalan szopni, csak nem szeretem. Ezért vagyok prűd.
Nekem továbbra is tetszik a hozzáállásod, én nem látom benne azt, hogy téged csak a szex érdekel, mert én is úgy kezdenék legszívesebben randikat, hogy "nem szopok", és látod nem vagyok szexcentrikus.
Sosem értettem, hogy a szexről (de ez lehetne a kakilás, a fingás v bármi hasonló is) miért nem mernek beszélni az emberek. Nem furcsa, hogy pont a legalapvetőbb fiziológiai szükségletekről tudnak az emberek a legkévésbé nyíltan beszélni?
Ha nem alpári módon teszi, nincs ebbe semmi. Kortól/nemtől függetlenül így kellene szerintem.
Szexfuggo igenyes no vagyok,de a 30 feletti ferfiak nem mozgatnak 😂😂
Idegesit,ha vki az szexualis dolgaival traktal. Foleg,ha nem jon be.
Nekem ez sok lenne. Nagyon szexcentrikusnak tűnsz a válaszaid alapján, pont úgy tűnik, mint akinek e körül forog a világ és nem is ezen akadnék fenn egy ismerkedésnél, hanem azon, hogy te a szex alapján keresel párkapcsolatot! Szóval ha ezek lennének az elvárásai egy férfinak, amit velem megoszt, és azt mondja, hogy szexkapcsolatot keres, akkor azt mondom, rendben van.
De ehhez a túlfűtöttséghez ne kapcsoljunk már párkapcsolatot, az teljesen más versenyszám, ott teljesen más dolgoknak kell működni, pl. kedvelem-e, mint személyt, tisztességes, őszinte ember-e, szeretetnyelvünk hasonló-e stb.
18-as, a szexkapcsolat még nagyobb ellenszenvet vált ki a nőkből. Azt valami rideg kefélésnek gondolják, ami csak a férfinak lehet jó.
A felsoroltak pedig pont abban is kell, hogy passzoljanak, meg minden emberi kapcsolatban. A párkapcsolatnál inkább a közös tervek, mint pénzügyek, jövőbeli elképzelések, gyerekvállalás kérdése és ilyesmik, amik jönnek extraként.
"pl. kedvelem-e, mint személyt, tisztességes, őszinte ember-e, szeretetnyelvünk hasonló-e stb."
Ha találsz ilyet, akivel ég és föld vagytok szexuálisan, annak úgyis vége lesz előbb-utóbb.
Akkor is, ha mindennap 3 haverjával venne kezelésbe, és akkor is, ha évi kétszer akarna csendben szexelni.
Ahhoz képest, hogy azt mondják, a szex mennyire fontos egy kapcsolatban, meglepő, mennyire nem akarnak beszélni róla az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!