Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelség nagyméretékű elterjedése a feminizmusnak köszönhető?
#11: "A normális érző szívű jóképű vagy viszonylag jóképű jó személyiségű pasik a nyerők hosszú távon, nem a hímringyók."
Az viszont maximum a Chadek pár százaléka. A többi él a hatalmával és csak akkor lesz belőle jófiú, ha már kezd kiöregedni, kiélte magát. Neked bekamuzik 3 hosszú kapcsolatot meg 1-2 kalandot, majd esküvő után tudod meg egy régi gyerekkori barátjától, hogy mekkora nőfaló volt fiatalon meg mennyi nőt megdugott. Meg mikor a szülőfalujába látogatsz tudod meg, hogy miket művelt.
A bizonytalant meg a haverok viszik bele ezzel a módszerrel: https://www.youtube.com/watch?v=7jSl6v9BuTg
12
Egyetértek. Akinek lehetősége van annyi nőt dug meg amennyit csak tud.
“ A normális érző szívű jóképű vagy viszonylag jóképű jó személyiségű pasik a nyerők hosszú távon, ”
Lol. Milyen mesevilágban élsz?
A kiélt fejet nem lehet lehazudni, max 30 éves korig, utána messziről virít.
Ti éltek amúgy mesevilágban, jó lenne felébredni. Nem is értem hogy jönnek a celebek pl az átlagemberhez akiket példának felhoztok.
Ha nem is az incelség, de a demográfiai folyamatok mindenképp indokolhatóak a feminizmussal (minél iskolázottabb/emancipáltak a nők, annál kevesebb gyerek születik).
Szubjektív példa, de íme az utolsó 4 kapcsolatom/ismerkedésem:
1. Már jegyben jártunk, akkor hirtelen kitalálta a nő, hogy utálja a munkáját és új dolgot akar kitanulni (abból is elég drágát, hosszút, csak nappalin végezhetőt). Ez kb. 35 milliós lyukat ütött volna a költségvetésen, arról nem is szólva, hogy az első gyerek is kb. a nő 37-38 éves korában került volna tervbe...
2. Minden szuper, jó karrier, de kitalálja, hogy kell az "álom meló" a szimpla nagyon jó helyett. Csak a gond az volt, hogy ehhez le is kellett feküdni egy illetékes elvtárssal, ami nem volt gond neki...
3. Napi 12 óra meló (fő +3 mellékállás), elcs*szett hétvégék, emellé kötelező torna, örülj ha heti 2x2 órát rád szán. Aztán mondja, hogy nem halad a kapcsolat...
4. Ugyanaz, mint a 3. pepitában (orvos, kötelező+önkéntes ügyeletek), emellett levelezőn még egy másik szakot is végez... Ott 3 hónap alatt nem volt 2 egymást követő nap (hétvégén sem!), hogy találkoztunk. Kb. koloncnak éreztem magam. Arról nem is szólva, hogy ez az életmód a családdal összeegyeztethetetlen...
Ráadásul a 2. kivételével mind 30 feletti nő volt, vagyis elvileg ketyegett már az óra.
+1 csaj ismerős, akivel nem randiztam. Kb. a 3-as életmódját folytatja, de már 35 éves. Ő is nettó 2 milla felett keres. Egyszer összeakadt egy milliárdos hapsival 2-3 hónapra, onnantól neki már az is alapelvárás...
Vagyis én azt látom, hogy sok nő gürcöl mint a barom, hogy meglegyen a 4. lakás vagy az évi 2 Maldív, de közben elmegy mellettük az élet. Arról nem is szólva, hogy külsőségekben bőven hozzák a "nőiességet", de a kapcsolatokban gyakorlatilag a férfi szerepet próbálják játszani.
35F
Hát igen, gürcölünk, hogyha nincs pasink vagy aki van, az nem gürcöl.
Nem mondanám, hogy elmegy mellettük az élet, ha önmegvalósítanak és még sokat is keresnek, amiből el lehet menni jó helyekre nyaralni. Ez maga az élet. Jól csinálják.
Incelkéknek: nem megalázó azzal érvelnetek, hogy azért nem kelletek, mert nincs senki rátok utalva?nem érzitek szánalmasnak, hogy nem vagytok elég jók semmire?
Nem érzitek férfiatlannak, hogy ahelyett, hogy pedáloznátok, hogy olyanok legyetek, aki gazdagítja egy nő életét, inkább háborút meg kevesebb jogot kívántok a nőknek, hogy semmit ne kelljen tovàbbra sem felmutatni?
Az a baj, innen látszik, hogy még betegség belátásotok sincs, hogy ezt még hirdetitek is. Mert egy normális, egèszséges férfi elsüllyedne szégyenében.
Az évszázadok során most a legkönnyebb párt találni, mert elég, ha a nő beléd szeret és eltartod magad. De ti még ehhez sem vagytok elég jók, akkor mit akartok?
#18 vagyok, a #19-nek:
Nem azt mondtam, hogy ne csináljanak semmit és legyenek kiszolgáltatva a férfiaknak, csak tudni kellene, hogy mik a prioritások az életben...
"önmegvalósítanak és még sokat is keresnek, amiből el lehet menni jó helyekre nyaralni. Ez maga az élet. Jól csinálják."
Erről beszélek, ez a fogyasztói társadalom hazugsága, a hamis "ideális élet" mítosza. Pedig dióhéjban annyiról szól, hogy a h.lye biodroid dolgozzon & költsön, mert így pörög a GDP. Merci SUV, lakások, ruhák, kütyük, szolgáltatások (fitness, wellness, éttermek, kozmetikus, fodrász), utazások, vitorlázás, ez az aranyélet kisanyám, a nagybetűs ÖNMEGVALÓSÍTÁS... És ehhez "csak" heti 80-100 órát kell dolgozni...
Egyedüli bökkenő ott van, hogy az ember k.vára nem erre van tervezve/rendeltetve. Mondj nekem akárcsak egy filozófiai vagy vallási irányzatot, ami azt mondja, hogy az anyagi javak hajkurászása az élet fő célja. De a materialistább, evolúció biológiai szempontok szerint sem ez az ideális állapota az embernek, mint ami most zajlik.
Évezredek óta minden kultúrában ismert a "pénz nem boldogít" tétel, a legtöbb vallási tanítás szerint pedig kifejezetten bűnnek számít a hedonizmus és a földi javak előtérbe helyezése. Ezt manapság megoldják annyival, hogy "régen mindenki tudatlan, beszűkült volt, haladni kell a korral".
És miből látszik, hogy mégsem a konzumidiótáknak van igaza? Az összes, korábbi hozzászólásomban említett nő depressziós, csak kifelé titkolják, mert "ciki", mert kifelé az erős, sikeres, önmegvalósító nő képét kell mutatni.
Rohadt rossz érzés lenyelni a keserű pirulát és rájönni, hogy rengeteg idő és energia egy tévútra ment el... Éppen ezért sokan maradnak is a hamis álomvilágban.
Most biztos sokan egy vaskalapos vénembernek vagy beszűkült vallási fanatikusnak képzelnek el, pedig a valóság teljesen más. Én is benne vagyok a mókuskerékben, a (reál)tudomány emberének tartom magam, csak eljutottam arra a szintre, hogy néha nemcsak magamról, hanem a világ dolgairól is elmélkedem.
A fenti gondolatokat is az ihlette, hogy az AGI (általános mesterséges intelligencia) kutatásoknak kezdtem utána nézni. Konkrétan az a megdöbbentő, hogy az AGI-nak nem kell öntudatra ébrednie, nem kell rosszindulatúnak lennie ahhoz, hogy kiirtsa az emberiséget. A jelenleg ismert civilizáció összeomlásához már az is bőven elég, ha jószándékú dzsinként teljesíti az emberek minden kívánságát...
Most vagyunk annak a küszöbén, hogy az eddig csupán filozófiai/vallási dilemmának tartott kérdések konkrétan élet-halál kérdéssé válnak.
Például a mostani feminizmus, emancipáció, "női önmegvalósítás" konkrétan negyedelte-ötödölte az érintett országok természetes szaporulatát. Arról most ne vitázzunk, hogy ez jó vagy rossz (túlnépesedés vs. demográfiai összeomlás). Inkább arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy ami az egyén szintjén pillanatnyilag jónak tűnik, az minimum aggályos társadalmi szempontból vagy hosszabb időtávon.
Én úgy látom, hogy a mostani trendi "Carpe diem" felfogás minimum akkora veszélyt jelent, mint egy atomháború csak más időtávon.
De kezdek elkanyarodni a témától...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!