Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehezebb vékony lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehezebb vékony lányt találni?

Figyelt kérdés

Én sem vagyok elhízva..tényleg nem baj ha nem olyan szép a lány csak duci és pláne kövér ne legyen, ez fontos nekem amúgy nincsenek nagy igényeim...

37 éves vagyok és eddig egy vékony nő nem adott esélyt csak ducik kövérek...olyan nagy elvárás lenne ez?

2023. márc. 1. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha neked nincs sportos, jó alakod, akkor igen, nagy elvárás részedről.
2023. márc. 1. 17:21
 2/13 A kérdező kommentje:
1. Hasonló az elvárásom, én sem sportos alakú lányt keresek
2023. márc. 1. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Azert mert nehany kivetel notol eltekintve aki soha nem volt elhizva, a nok teste hizasra van peogramozva.ettol lesz kerek csipo, nagy cici, tej az ujszulottnek. Minden honapban keszul a test a varandossagra, ezert jon a nokre a csokizabalo falasroham minden menstruacio elott. Kevesebb az izmuk, lassabvan is szednek fel a tesztoszteron hianya miatt, ezert kevesebb zsirt is egetnek. Ezen kivul a vilag ferfi adagokat arul, ugyanakkora hamburgert, gyrost kap egy no, ugyanakkora egy palackos kola mint amit a ferfi kap. Eleve mar a fel adagok is nagyobbak a fogyasztoi tarsadalomban, a fel adag lenne egy egeszseges ferfi adag. A noe pedig a fel adag fele, de ugye nem lehet negyed adag hamburgert kerni es a kajak egy resze frissen jo.
2023. márc. 1. 17:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ettől jobban érzed magad, nekem a ducik sem adnak esélyt.
2023. márc. 1. 18:00
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon szépek a kövér nők ha adnak magukra.

[link]

Akinek ez nem felel meg az elgondolkodhatna azon nem e a férfiakat szereti, mert a női test a hízásra hajlamos biológiai okokból is. Akinek ez férfiként ilyen nagy probléma nem biztos, hogy a nőket kéne erőltetnie.

2023. márc. 1. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Te sem akarod, hogy a "barátaid" kinevessenek?
2023. márc. 1. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán a személyiségedben keresd a hibát. A vékonyak a vagányakra buknak, az alfa hímekre, ugyanis a férfiak nagyrészének, ahogy neked is, csak ez számít. Szánalmas szerintem ez a gondolkodás.
2023. márc. 1. 18:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő vékony, főleg 30 felett, az általában már a férfiak 99%-nak elég. A vékony nők válogathatnak, így aztán nem is téged választanak. Ennyi
2023. márc. 1. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen gondolkodással, aki súlyban mér csak embereket, nem csodálom, hogy senkinek sem kellesz.

Üdv egy vékony lány

2023. márc. 1. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd a tested kérdező!
2023. márc. 1. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!