Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randivonalon ti is tapasztaltátok már, hogy egyre több a magát magyarnak kiadó ukrán lány?
Az utóbbi pár hónapban hat lány is rámírt, de mindről kiderült, hogy nem is magyar, hanem ukrán! Nem az bosszantó, hogy ukránok, mert semmi bajom velük, hanem az, hogy hazugságokkal indítanak! Komoly kapcsolatot akarnak, meg azonnal találkozni, de végül kiderül, hogy több száz Km-ről írnak!
Tapasztaltátok már ti is ezt?
A regisztrált adatlapján azt tüntette fel, hogy Magyarországon lakik, magyar anyanyelvű. Viszont, amikor levélben rámírt, leírta, hogy igazából ő ukrán. Fordító programmal lefordított szöveget küldött, amiben közölte, hogy nagyon megtetszettem neki és találkozni akar velem, de nagyon messze él most. Mindenét elvesztette, ezért küldjek neki x Eurót, hogy ide tudjon utazni stb.....
Megértem, hogy nincsenek könnyű helyzetben, de egy kukkot sem értek ukránul! Ami a legfőbb, hogy hazugsággal indított!!!Én emiatt csak magyar lányokkal szeretnék ismerkedni!
#5:
Buta vagy. Lehet, hogy nem is lány, nem is ukrán, hanem egy (például) osztrák pasi, aki le akar húzni pár ajróval.
Pont ma olvastam, hogy az agyhalott helyi pasi akkora don Juan volt, hogy több tízezer(!!!) euró hitelt vett fel egy elvileg nőnek.
5
Légy óvatos. Könnyen lehet, hogy ezek nem is ukrán lányok, hanem kihasználják a helyzetet mindenféle csalók és átvágják a naív, segítőkész embereket.
ENgrm az amerikai békefentartő erők hős katonái szoktak betalálni, hogy egy fontos küldetés úgy alakult, hogy a világvágán szüksége lenne pénzre, amit csak én tudok neki biztosítani, mert látja rajtam, hogy én egy áldott jólelkű ember vagyok :)
Esetleg még a hátrahagyott pujákat is bevetik, fokozandó a hatást :D
Hihetetlen, még 2023-ban bedől valaki az ilyesmiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!