Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi megszokott vagy esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi megszokott vagy esetleg nem megszokott, ha egy 35 feletti férfi vagy nő (37 vagyok) egyedül megy moziba? Gyakori vagy nem annyira?

Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 19:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%
Mivel egyedülálló vagyok, én is egyedül megyek moziba. Nyilván rossz hogy nincsen párom, de a filmek attól még érdekelnek :) 38/f
2023. febr. 24. 22:06
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
19 dehogynem. Pont nekik van a legnagyobb szükségük csaj egy szóra, csak egy mosolyra.
 23/29 anonim ***** válasza:
*csak
 24/29 anonim ***** válasza:
90%

22

Egy idősebb nő fél perc alatt átlát rajtad és magabiztosan hajt el a pitsába. Egyrészt. Másrészt honnan veszed, hogy magányos? Naív 20 éveseket könnyebb átvágni.

2023. febr. 24. 22:33
 25/29 anonim ***** válasza:

Ilyeneket a manipulátotok bantalmazók megesznek reggelire simán. Olvass utána kikre utaznak.

A maganyosság gyakorta a védtelenség áldozatiság kiszolgaltatottság védjegye is.

A nagy arc is annak védjegye, hogy vki védekezik. És ki az aki védekezesre szorul?

És magasról lehet nagyot esni is mellesleg

2023. febr. 25. 07:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Voltam úgy egyedül, hogy barátokkal indultam, de nem tudtunk megegyezni mit nézzünk és külön mentem. Volt hogy rajzfilmre beültem 30asként egyedül, mert senkit nem találtam, kicsit szorongtam, hogy milyen ciki lesz a sok gyerekes család között, de csomóan beültek egyedül felnőttek. szerintem elég megszokott, de amúgy kit érdekel a másik pop-corn zabáló véleménye?!
2023. febr. 26. 20:28
 27/29 anonim ***** válasza:
Őszintén? Kit érdekel, hogy mit gondolnak mások? Amúgy leginkább semmit, olyan szinten szarik mindenki a többi emberre, hogy az elképesztő.
2023. márc. 1. 15:35
 28/29 anonim ***** válasza:

"olyan szinten szarik mindenki a többi emberre, hogy az elképesztő."

Hát igen, de csak addig amíg bajban van, mert ha meg kell ítélni, akkor ott vannak százan. A moziban viszont kajakra leszarnak, de tényleg, teljesen megszokottak a szingli 30-40-esek.

2023. márc. 3. 20:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Holnap is egyedül megyek a Hirtelen 70-re, mert érdekel a film és akkor érek rá. Semmi ciki nincs benne. Elnachozozok majd közben.
2023. márc. 3. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!