Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez videó biznyítja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez videó biznyítja, hogy a nők a tagásuk ellénére mégicsak a pénzre hajtanak?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 22. 09:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Fèrfi szemmel nèztem a videót. Az első meglátásom, hogy első randikon szeretek èn fizetni. Mèg akkor is ha nem lesz belőle komolyabb. A másik hogyha családot akarok, oda kell egy anyagi háttèr. Ès mivel valószínűleg nem èn fogok otthon maradni a gyerekkel, így termèszetes hogy jobban odateszem magamat. Lehet mondani hogyha betölti a 3 èvet a gyerek húzhat vissza anyuka is dolgozni. De vegyük bele ha beteges a gyerek van hogy hetekig otthon van, nem jár oviba suliba. Melyik cèg nèzi ezt jó szemmel?
2023. febr. 22. 10:39
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi ilyen anyagilag goldigger van…
2023. febr. 22. 10:46
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy jöttem össze a párommal, hogy nem volt bevétele. És nagyon sokakat visszautasítottam, akinek meg volt.

Ez bizonyítja, hogy van olyan nő, aki nem a pénzre hajt. Sőt, gimis, egyetemista szerelmek 99%-a ilyen.

2023. febr. 22. 11:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

14

Nehogy már komolyan vedd és válaszolj ennek a lúzernek :D

2023. febr. 22. 11:11
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Ez a video azt bizonyitja, hogy ez egy golddigger te pedig az ilyenekre csorgatod a nyalad. Meg is erdemled, hogy ne legyen senkid vagy egy ilyen lehuzo luvnyanal koss ki. A normalis nok meg koszi elvannak a normalis nokkel beero pasikkal.
2023. febr. 22. 11:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Jujj de csúnyát tudnék erre írni..."

>Írj.

"Egy szeretetkapcsolatban te egyből tudnád hozni azt a szintet, hogy családi ház helyett villa, motorcsónak helyett jacht, diploma után két diploma? Persze, hogy nem."

>Jelenleg nem, viszont, hogy őszinte legyek, nem is érdekel.

Nekem nem a gazdagság a fontos, hanem, hogy boldog legyek. Ahhoz meg elég lenne az, ha a barátnőmmel Ázsiába tudnék költözni, aholnormális munkát végzhetnék. Így egy olyan országban, amit szeretek, azzal, akit szeretek, boldog lehetnék.

A diplomát meg nem tudom, miért említed. Én konkrétan biológiát akarnék tanulni, de azzal nem lehet sokat keresni. Viszont egy lakatosnak Németországban milliós fizetése van. A diploma nem mindig egyenlő a gazdagsággal, viszont a gazdagoknak az egy státusszimbólum, főleg ha neves egyetemen végeztek.

"De ha ösdzejössz egy gazdag vállalkozó jól kereső diplomás lányával, akkor hogy kell érteni az együtt fejlődést?"

>Nem jönnék össze, mert jelenleg párkapcsolatban vagyok.

"Mert ugye biztosan nem, hogy te becuccolsz a csaj szép kis lakásába, mész velük nyaralni, vezeted a papa motorcsónakját, és elfogadod a haverja állásajánlatát."

>Játsszunk el a gondolattal:

Lehet, hogy először becuccolnék, de magamat ismerve független akarnék lenni a jövőben. Lehetséges, hogy megtanulnám a vállalkozás fortélyait, iskolákat végeznek el, de aztán a megszerezett előnyökkel független akarnék lenni, és a saját utamat járni.

Nem akarnám, hogy egy gazdag család tartson el.

"Az ugyebár gold diggerkedés."

>Ha ilyet tennék, inkább Gigolo-nak hívnám magam.

"Ha még a csaj megy a te lepukkant albérletedbe, és nyáron maximum a Velencei tóra mentek, mert neked erre telik, akkor a csaj nem hogy nem jut előrébb, de rohadtul leadta a megszokott életszínvonalát."

>Csakhogy nekem nem áll szándékomban egy lepukkant albérletbe menni (most sem abban élek, a lakás, ahol vagyok, teljesen vállalható).

Nekem céljaim vannak az életben, és szenvedélyesen minden nap teszek azért valamit, hogy több legyek, mint tegnap.

Az iskolai végzettségem folyamatosan emelkedik, a pénzem lassan, de növekszik, a személyiségem is egyre stabilabb. Tehát fejlődök, és egy ilyen ember mellett igenis lehet fejlődni.

Ellenben a pénzes élet nem mindig fejleszt: egyes gazdagok gyógyszerfüggők meg öngyilkosok lesznek a nagy jólétben.

A személyiség az, ami fontos.

2023. febr. 22. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Te úristen, milyen kétbalkezes rakta fel azt a csempét?? Nincs egy egyenes vonal benne.
2023. febr. 22. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
nem
2023. febr. 22. 12:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Ki volt az aki ezt a szerencsétlen lovat bevitte egy lakásba?
2023. febr. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!