Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez videó biznyítja, hogy a nők a tagásuk ellénére mégicsak a pénzre hajtanak?
Én úgy jöttem össze a párommal, hogy nem volt bevétele. És nagyon sokakat visszautasítottam, akinek meg volt.
Ez bizonyítja, hogy van olyan nő, aki nem a pénzre hajt. Sőt, gimis, egyetemista szerelmek 99%-a ilyen.
14
Nehogy már komolyan vedd és válaszolj ennek a lúzernek :D
"Jujj de csúnyát tudnék erre írni..."
>Írj.
"Egy szeretetkapcsolatban te egyből tudnád hozni azt a szintet, hogy családi ház helyett villa, motorcsónak helyett jacht, diploma után két diploma? Persze, hogy nem."
>Jelenleg nem, viszont, hogy őszinte legyek, nem is érdekel.
Nekem nem a gazdagság a fontos, hanem, hogy boldog legyek. Ahhoz meg elég lenne az, ha a barátnőmmel Ázsiába tudnék költözni, aholnormális munkát végzhetnék. Így egy olyan országban, amit szeretek, azzal, akit szeretek, boldog lehetnék.
A diplomát meg nem tudom, miért említed. Én konkrétan biológiát akarnék tanulni, de azzal nem lehet sokat keresni. Viszont egy lakatosnak Németországban milliós fizetése van. A diploma nem mindig egyenlő a gazdagsággal, viszont a gazdagoknak az egy státusszimbólum, főleg ha neves egyetemen végeztek.
"De ha ösdzejössz egy gazdag vállalkozó jól kereső diplomás lányával, akkor hogy kell érteni az együtt fejlődést?"
>Nem jönnék össze, mert jelenleg párkapcsolatban vagyok.
"Mert ugye biztosan nem, hogy te becuccolsz a csaj szép kis lakásába, mész velük nyaralni, vezeted a papa motorcsónakját, és elfogadod a haverja állásajánlatát."
>Játsszunk el a gondolattal:
Lehet, hogy először becuccolnék, de magamat ismerve független akarnék lenni a jövőben. Lehetséges, hogy megtanulnám a vállalkozás fortélyait, iskolákat végeznek el, de aztán a megszerezett előnyökkel független akarnék lenni, és a saját utamat járni.
Nem akarnám, hogy egy gazdag család tartson el.
"Az ugyebár gold diggerkedés."
>Ha ilyet tennék, inkább Gigolo-nak hívnám magam.
"Ha még a csaj megy a te lepukkant albérletedbe, és nyáron maximum a Velencei tóra mentek, mert neked erre telik, akkor a csaj nem hogy nem jut előrébb, de rohadtul leadta a megszokott életszínvonalát."
>Csakhogy nekem nem áll szándékomban egy lepukkant albérletbe menni (most sem abban élek, a lakás, ahol vagyok, teljesen vállalható).
Nekem céljaim vannak az életben, és szenvedélyesen minden nap teszek azért valamit, hogy több legyek, mint tegnap.
Az iskolai végzettségem folyamatosan emelkedik, a pénzem lassan, de növekszik, a személyiségem is egyre stabilabb. Tehát fejlődök, és egy ilyen ember mellett igenis lehet fejlődni.
Ellenben a pénzes élet nem mindig fejleszt: egyes gazdagok gyógyszerfüggők meg öngyilkosok lesznek a nagy jólétben.
A személyiség az, ami fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!