Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma az, ha kizárólag Petra nevű lánnyal jönnék össze?
Figyelt kérdés
A többi név nem tetszik, meg hiába voltak jók, szépek, még tepertek is, akkor sem.2023. febr. 20. 12:43
11/34 anonim válasza:
Azért arra figyelj, hogy ne legyen p*cse
12/34 anonim válasza:
Nekem nem baj, magadat viszont korlátok közé szorítod, mert nincs olyan sok Petra nevű nő.
13/34 anonim válasza:
Egyesek itt nyafognak, hogy számukra minden létező nő potenciális párkapcsolat, mégsem találnak párt mert a csillagok meg a nők meg a rondák meg a chadek meg a tököm
Te, Kérdező, te meg kemény vagy, te eleve csak a nők egy minimális rétegére szűrsz rá, és gondolom Petrából se mindegy hogy milyen az a Petra.
Így kell élni, na, ezt hívjuk gerincnek!:D Bár talán egy kicsit túltolod:D
14/34 anonim válasza:
Hardcore gamer, szereti nehéz fokozaton nyomni
15/34 anonim válasza:
Velem anno egy gyökér ezt eljátszotta. Na, neki csak Andi barátnői voltak. Nekem 2 keresztnevem van, de egyik sem Andrea. Kifejezetten zavarta és fellengzősen mondta, hogy neki csak Andikái voltak. Hamar vége lett. Nehezen emésztette meg, hogy a nevem nem Andi.
16/34 anonim válasza:
Van egy csávó aki mindkét lányának ugyanazt a nevet adta és a feleségét is úgy hívják.
17/34 anonim válasza:
Gondolom van emogott valami rossz emlek, hogy egyszer rossz nevet mondott 😅
18/34 anonim válasza:
Nekem nem probléma. Neked az lesz :D
19/34 anonim válasza:
16. Csak az egyik gyereknek adhatta.
Kérdező, a páromnak szinte csak Krisztina barátnői voltak előttem. Mondtam neki nevetve, hogy mindig engem keresett, csak előttem belebotlott egy kettőbe, akik nem voltak az igaziak
20/34 anonim válasza:
Max. neked olyan szempontból probléma, hogy kisebb a merítés meg mert valszeg vmi pszichés difid van. Azt leszámítva nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!