Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetséges férfiasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges férfiasabb kisugárzásra szert tenni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy kellene érthetőbben feltenni ezt a kérdést. Egész konkrétan az a helyzet, hogy a belsőm és a külsőm nagyon nincs összhangban. Én nem érzem, hogy ilyen kis bzi férfiatlan kisugárzásom lenne mert belül egy komoly felnőtt férfiként érzem magam. 31 vagyok, komoly, értelmes, nem a két vállal taposok le mindenkit csak célt érjek fajta.

Ezáltal abszolút nem vagyok sikeres és látható.

Nem tudom ezen hogyan lehetne változtatni.

2023. febr. 19. 19:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Engem nem változtatott meg. Aktívan sportolok tizenéve, a súlyzós edzést kezdtem nem rég.
2023. febr. 20. 07:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz élettapasztalatot. Járj el helyekre, ismerkedj idegen emberekkel, ne csak szex/párkapcsolat céljából, hanem barátkozás céljából: idősebbekkel és férfiakkal is akár. "Alfa kisugárzása" azoknak van, akik láttak már egyet, s mást. És ez nem az izomzatból fakad.
2023. febr. 20. 07:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Soha nem volt körülöttem ilyen példa csak nők által elnyomott apák. Olyan igazi nagy betűs férfi példa nélkül nőttem fel.
2023. febr. 20. 07:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Minden férfi férfi , ne gondold , hogy csak az az 1 tipus férfi aki a te fejedben a férfi princípumot megtestesíti apád is az volt , még ha szexért cserébe hagyta is , hogy anyád eldöntse mi lesz a bevásárlási lista.
2023. febr. 20. 08:05
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem velünk élt és nem nyert a tipp.

Mindenki más aki példa volt úgymond. Nem mindenki a szexért van kussba hanem mert nem szereti a békétlenséget.

2023. febr. 20. 08:14
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Nyúlj be a gatyadba , vagy 20 centi? Akkor férfi vagy. Nincs? Na az szopas…
2023. febr. 20. 08:19
 17/20 anonim ***** válasza:
A tigris apja sose neveli a fiát mégis a dzsungel királya lesz
2023. febr. 20. 08:19
 18/20 anonim ***** válasza:

"nők által elnyomott apák"

Lehet, hogy úgy érzed, hogy majd te is az leszel?

"Nem mindenki a szexért van kussba hanem mert nem szereti a békétlenséget."

Ha csak úgy lehet béke, hogy az egyik fél kussol, akkor nagy baj van (bármilyen) kapcsolatban.

2023. febr. 20. 08:49
 19/20 A kérdező kommentje:
#18 nem érzem úgy mert ki tudok állni magamért ha megszólalok és van is igazságérzetem.
2023. febr. 20. 08:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor semmi gond. Csak nem bízol eléggé magadban, pedig teljesen OK vagy.
2023. febr. 20. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!