Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik olyan ember, akinek soha nem lesz társa?
Hogyne lenne, én is ide tartozom. Ez van, ilyen felszínes a mai világ és a nők... ha nem vagy jóképű, szóba sem állnak veled...
31/F
13: nem lehetetlen, hogy te így gondolod, de egy alapból normális értékrenddel bíró embert is könnyen tud befolyásolni nagyon rossz irányba a mai világ, akár a közösségi médiából áradó szarságok.
Szóval lehet, most így gondolod és tételezzük fel, hogy nem hazudsz ezekről, de könnyen megeshet, hogy pár év múlva neked is sokkal fontosabb lesz a jó anyagi háttér, rájössz esetleg, hogy nőként baromi könnyű válogatni, úgy gondolod majd 2 év múlva, hogy azért még szeretnéd magad "kiélni" stb...
Sok ilyet láttam már, amikor alapvetően józan értékrendű emberek totál kifordulnak magukból.
A kérdésre válaszolva: persze, hogy létezik, eddig is létezett és létezni is fog ilyen. Sőt! Sokkal gyakoribb ez, mint gondolnád. Tudod miért nem tűnik fel mégsem annyira ez a jelenség? Mert az ilyen emberek "kikopnak" a társadalomból. Család, utódok nélkül halnak meg, ergo a vérvonaluk megszűnik, nem lesz ki emlékezzen rájuk, nem lesz ki gondozza a sírjukat, nem marad róluk semmi sem. Ezért tűnik úgy, hogy kevés az olyan ember aki valóban úgy hal meg, hogy soha nem volt senkije.
Okés, nem ellened szólt egyébként az írásom, csak úgy általánosan beszéltem. Pl. exem is egy aranyos, szerény, normális, céltudatos lány volt amikor megismerkedtünk, a tipikus barátnőnnek, feleségnek való (ha lehet ilyet mondani) pár év alatt mégis valami förtelmes, beképzelt, önmagából teljesen kifordult valamivé vált elsősorban az idióta barátnők és a online térben zajló undorító dolgok miatt (legalábbis én így gondolom).
Mondanom sem kell engem is lazán, bűntudat nélkül megcsalt, amjd a legundorítóbb módon még meg is alázott és persze mindezért én voltam a hibás.
Később poár évvel ismerkedtem egy szintén normálisnak tűnő, aranyos lánnyal, hát róla is kiderült elég hamar, hogy pont az ellentéte annak, mint amit elsőre lát belőle az ember, vagy ahogy először beállítja magát. Egy igazi prosztó, suttyó, proli volt, főleg ahogyan lekoptatott engem is.
Na mindegy, azért az való igaz, hogy idősebb korban már nehezebben befolyásolják az embert ezek a dolgok, viszont valakinél (elég sokaknál) meg jön ugye a kapuzárási pánik és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!