Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszélgetünk egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgetünk egy lánnyal, illetve irogatunk is egymásnak. És én van hogy nem azonnal válaszolok mert dolgom van, viszont ő 5-10 percenként belép, mert látom hogy elérhető megnézni hogy elolvastam e, ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
Ja csak vele beszélek ezen az alkalmazáson, ha elköszönünk másnapig amíg nem írunk nem elérhető!
2023. febr. 17. 05:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha unatkozom en is minden alkalmazast megnyitogatok 5 percenkent egymas utan, tortent-e valami erdekes.

Amugy meg lehet o beszelget massal is. Attol meg, mert neha veletlenul egy idoben vagytok offline.

2023. febr. 17. 05:20
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Magamból kiindulva esetleg nincs okostelefonja?
2023. febr. 17. 06:11
 3/11 Mathus ***** válasza:
50%
Van x darab usere, az y darab másik fickóval dumáláshoz, plusz ott a férje is. Az akárhanyadik vagy a sorban. Húsz év múlva, mikor nem lesz neki senki, te leszel az istencsászárkirály, de az még húsz év.
2023. febr. 17. 06:30
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

#3 nem vagy te egy kicsit paranoias?:D

Amugy okostelefon elérhető allapotara ne alapozz, neha random csinalja. Vagy eleg, ha bármi mast nez a telefonjan, pl videot. Valoszinu, hogy jelez neki a telefon, ha irnak, kozel van hozza es megnezi mit irtal.

2023. febr. 17. 06:38
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

1. Igaz az előző, hogy össze-vissza jeleznek online státuszt az appok. Van amelyik képernyő aktivitásra pl, nem apphasználatra. Kilépés után is meg online-t jelezhet percekig.

2. Lehet, hogy nem vagy fontos.

3. Lehet, hogy nincs ideje, kedve, hogy válaszoljon.

4. Lehet, hogy össze szeretné szedni a gondolatait, megfelelő hangulatba jönni, megfelelő környezetben, hogy a legjobb választ írhassa neked.

5. Ha ilyen kapcsolatfüggő, paranoiás tendenciáid vannak, úgyis el fogod rövid időn belül teljesen cseszni az egészet, akármit csinál a másik. Fejleszd az önkontrollod.

2023. febr. 17. 06:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, értem, köszi. Volt már hogy szóban felhozta hogy hanyagolom, illetve várta hogy egy üzenetére mikor válaszolok. Szóval nem értem miért csinálja. Régóta barátok vagyunk, és ezt mostanában kezdte csak.
2023. febr. 17. 06:57
 7/11 A kérdező kommentje:

5

Olvasd el légyszives a kérdést még egyszer, lehet hogy másik oldalról közelítetted meg a valasszal. Köszi amúgy!

2023. febr. 17. 07:00
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Te olvasd el a választ. Főleg az egyes pontot. Többre válaszoltam, mint amire kérdeztél, mert jövő héten már a többire fogsz rákérdezni. Szivesen.
2023. febr. 17. 07:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Engem kifejezetten zavar ha folyamatosan írogat a másik fél, és még meg is sértődik ha nem válaszolok azonnal. Ezt tisztázni kell. Te dolgozol, a másik fél nem?Vagy munka/tanulás közben is a telefonját nézegeti?

Pont nemrég jártam így egy pasival (nő vagyok),hogy reggel amikor ránéztem a telfonomra már ugrásra kész volt és írogatott. Mivel nem volt lehetőségem válaszolni ezért úgy bedühödött hogy még a facén is letiltott.

2023. febr. 17. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Vagy ujra olvassa a chateteket mert nagyon tetszik neki. Ezt kifelejtette 5-ös.
2023. febr. 18. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!