Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek, mondanátok példát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, mondanátok példát magyar chad-ekre?

Figyelt kérdés
Ismert embereket akikről mindenki tudja hogy nézni.

2023. febr. 12. 17:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Na hát most nem tudom ezek közül melyik a komoly de az icelek szerint a chadek nagyon jóképűek de azon túl 10-20 nőt foglalnak előlük egyszemélyben. Ezek az említett pasik mind monogám kapcsolatokban élnek és max annyi igaz rájuk, hogy ha szinglik lesznek akkor könnyebben ismerkednek. Na de akkor az mégsem igaz, hogy ők foglalják le a nőket azért vannak az incelek. Vagy akkor nem értem végül is kik a chadek egyáltalán. Ezért is akartam magyar példát, mert őket ismerhetjük életvitel szerint is.
2023. febr. 12. 18:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Igenigne, a chadekre mondják, hogy ők foglalják a nők -egyesek szerint - akár 80%-át is.
2023. febr. 12. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:
41%

11.-re, a kérdezőnek.

Dr. Krasznai komolyan az!

Sikeres, menő, sportos, orvos, pénzes, MILF feleség, BMW, ...

2023. febr. 12. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Wéber Gábor. Sosem engedte, hogy Palik úgy bánjon vele, mint Gyuszival meg a többi szerencsétlennel, ezért inkább Palik nem mert vele közvetíteni, mert az egyetlen közös futamukon Wéber kb. megalázta, amikor Palik nekiállt a baromságait fúrni, Wéber pedig gyorsan lealázta őt a lexikális ismereteivel.
2023. febr. 12. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
14, ettől lesz valaki chad? Hogy nem hagyja magát megalázni egyetlen ember által?
2023. febr. 12. 20:07
 16/20 anonim ***** válasza:
26%

15.

Nem, hanem arra gondoltam ezalatt, hogy aki képes elérni azt, hogy a másokat heccből megalázó ember féljen tőle annyira, hogy meg se próbálkozzon vele, viszont sose ismerje be, hogy tulajdonképpen fél tőle.

Ez az igazi hatalom, nem a nagy áll meg a többi ökörség, amit felszoktak itt sorolni.

2023. febr. 12. 20:18
 17/20 anonim ***** válasza:
42%
16, de a chad egy olyan fogalom ami a nőzési esélyeket is magába foglalja.
2023. febr. 12. 21:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Lölö: sikeres anyagilag, MILF feleség és okosabb, mint Zuckerberg.
2023. febr. 13. 09:04
 19/20 anonim ***** válasza:

17.

Pont ettől válik ostobasággá az egész, főleg a dolog incel-bohóc értelmezése.

2023. febr. 13. 10:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem Babicsek Bernát pl ilyen, ő tipikusan egy olyan férfi akit kb az összes nő jóképűnek tart (vagy tartott, mert már sajnos nem él):

[link]

2023. febr. 14. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!