Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbol lehet valaha valami?
Figyelt kérdés
A sraccal mar regota kavartunk kb 3 honapja. Volt egy idoszak amikor csak mi voltunk egymasnak es annyit talalkoztunk hogy olyan volt mintha egyutt lennek, de ki volt mondva hogy ez csak valami laza, es mindneki azt csinal amit akar. Aztan volt 2 honap szunet, miattam, randiztam masokkal... Most meg ugy hozta a sors hogy par hete ujra talalkozgatunk... Nagyon figyelmes velem, allandoan ossze akar bujni, olelget, puszilgat, szex kozben fontos neki hogy nekem jo legyen, ha barmikor felhivom hogy haza tudna-e vinni a varosbol, valahogy mindig megoldja, barmikor szivesen segit, ha valami bajom van meghallgat es egyutterzoen reagal, emlekszik velem kapcsolatban kicsi reszletekre, es o megoszt magarol olyan mely dolgokat amiket kulonben csak a csaladja tud.... Szerintetek valaha lesz belole tobb vagy neki csak kenyelmes az egesz es semmi tobb?2023. febr. 12. 08:45
11/11 anonim válasza:
De tök mindegy hogy mit mondasz, hogy ő ezt azt amazt akar, nem akar, kivel mit, meddig nem.... Neked láthatóan kapcsolat kell, ő meg kihasznál. Szerintem ez végtelenül megalázó, hogy más csajokkal is van, rombolod a saját önbecsülésed, és ha ezt még most nem is bírod felfogni, ne hidd, hogy nyom nélkül leszel túl rajta. (Tapasztalat!) Szerintem nem sok esély van rá, hogy rendes kapcsolatba kerüljetek. Telnek a hónapok, megun majd és majd 1-2 év múlva egy új, ismeretlen, még számára érdekes nővel fog összejönni, te pedig majd nagyon szenvedni fogsz! Állj már ki magadért! Keresd a boldogságod! Ő nem szeret annyira, hogy teljes figyelmet kapj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!