Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk, mit jelent ha megnyiltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, mit jelent ha megnyiltok egy lanynak?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel regebb ota baratok vagyunk, es volt mar koztunk kicsit tobb is. A lenyeg hogy en sejtettem hogy van egy mentalis betegsege. Mert mar mondott nekem személyesebb dolgokat, de ha konretan rakerdeztem, mindig letagadta. Multkor elegge megnyilt nekem rola, mondta hogy csak anyukaja meg a testverei tudjak. Aztan mondta hogy majd legkozelebb szivesen beszel rola tobbet, hogy erzi magat. Legkozelebb amikor rakerdeztem csak annyit mondott hogy ne aggodjak erte, amugy jol van, es majd ha itt lesz az ideje megnyilik nekem...
2023. febr. 11. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem tud benned megbízni, vagy nem érzi, hogy itt az ideje nem fog elmondani semmit, úgyhogy ne zaklasd őt.
2023. febr. 11. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Én olyan embereknek nyilok meg, akik fontosak a számomra, kedvelem őket, bízok bennük stb. De ez lehet baráti vagy szerelmi alapon. 30N
2023. febr. 11. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam leginkább azt jelenti, hogy már nem félek attól, hogy elhagy/eltűnik/ignorál/elítél ha elárulok neki sötét dolgokat magamról. Ezen a ponton már kialakult egy mélyebb bizalom. Ameddig ez nincs meg, addig nyilván tartasz az ilyen dolgoktól.

Ha többet szeretnél tőle akkor éreztesd vele, hogy mellette vagy és elfogadod őt. De ne kérdezgesd folyton vagy erőltesd.

2023. febr. 11. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
15%
Be kell tiltani a feminizmust
2023. febr. 11. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
16%
Tudom h vissza fog élni azzal amit elmondok neki de már leszarom
2023. febr. 11. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!