Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek mit dolgoztok, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek mit dolgoztok, mi a munkátok?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok
2023. febr. 10. 09:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
34%

18.

És ettől mi változna? Tegyük fel, megtörténik amit mondasz. Ezt nem követné más, mint örökös depresszió és kilátástalanság masszív tudata, ami még igaz is.

2023. febr. 10. 11:29
 22/39 anonim ***** válasza:
59%
Szerintetek csak a fiúkat bántják kicsiként? El kell menni terápiára feldolgozni ezeket.
2023. febr. 10. 11:37
 23/39 anonim ***** válasza:
21%

22.

Erre nincs mindenkinek lehetősége. Sokba kerül, van ahol nem is elérhető.

2023. febr. 10. 11:37
 24/39 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk miota van internet, azota mindenkinek elerheto, online is fogadnak. Akinek sokba kerul, annak meg szazmillio ingyenes anyag van fent a neten. De pl ismerosom olyan pszichohoz jart, ahol a fizetesed alapjan kalkulatak ki az oradijat, hogy minel tobb embernek elerhetoek legyenek.
2023. febr. 10. 11:39
 25/39 anonim ***** válasza:
22%

24.

Ezek is limitált lehetőségek, a "csináld otthon" ingyenes anyagok pedig semmit nem érnek.

2023. febr. 10. 11:40
 26/39 anonim ***** válasza:
33%

21

Mi változna attól, hogy egy ember szembenéz a saját problémáival, és ahelyett, hogy ezerfelé köpködé a gyűlöletét, picit magábanéz? Hát nem is tudom, biztosan katasztrofális következményei lennének.

2023. febr. 10. 11:42
 27/39 anonim ***** válasza:
30%

26.

Igen, mondjuk elkezd inni, drogozni, egyéb szenvedélybetegség rabja lesz a kilátástalanság érzése miatt.

2023. febr. 10. 11:43
 28/39 anonim ***** válasza:
38%

27

Mert szerinted akkor kilátástalan egy ember helyzete, amikor felismerte a problémáit, ahelyett, hogy másra kenné őket? El vagy te tévedve...

2023. febr. 10. 11:55
 29/39 anonim ***** válasza:
21%
Én a harmincas éveim közepéig (plasztikázásig) incel voltam. Nem kerestem rosszul és rosszul sem néztem ki. A lényeg hogyha nem vagy hűha (90+%) akkor hírverés -közös ismerősök tukmálása, span ajánlása - nélkül simán visszautasítanak neten vagy táncparkett szélén. Nincs alapos környezettanulmány hogy ez az xy érdemes e erre arra. Kérdező gondolom azt hisz hogy analfabéta antiszociálisok mind a nem szívdöglesztő incelek. De inkább a szelektálási rész hibádzik sokszor
2023. febr. 10. 12:39
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

A külső és a pénz nem befolyásol semmit. Az afrikai törzsekben, ahol még ruhát sem hordanak is vannak kapcsolatok, házasságok. Más kérdés, hogy egy erdőben lakó, ágyékkötős bennszülött nem milliomos, amerikai modellekkel jön össze. Az indiai gettókban is vannak házasságok.

Az incelek is kapnának nőt ha beérnék a saját szintjükkel, de nekik csak a milliomos, 18 éves topmodellek kellenek.

2023. febr. 10. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!