Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne végleg kiölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne végleg kiölni magamból a nők iránti vágyat?

Figyelt kérdés

Esélytelen vagyok a nőknél, szóval valahogy olyan jó lenne, ha semmit nem éreznék irántuk, és csak elmennék mellettük. Ne érezzek vonzódást, semmit. Mert nagyon frusztrál, nem enged koncentrálni rendesen a munkámra sokszor, sok időt vesz el az életemből a vágyódás. :/ Aminek kb. semmi értelme, egy normális randira nem kaptam esélyt soha. :/ Mindenféle társkeresőn már próbálkoztam, választ sem kapok, ha egyáltalán tudok írni valakinek.

31/F

2023. febr. 8. 20:24
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
76%

Összességében az a vonzó, aki kellemes társaság. És az a kellemes társaság, aki rendben van magával, egyenrangú partnernek tekinti magát, értékesnek, szerethetőnek, életképesnek, érdekesnek.

Természetesen társra vágyni normális és ez egy nagyon nehéz ügy, hogy szerethetőnek érezd magad egyedül is, pláne ha mindenféle traumádból lett egy csomó fóbiád és egyebek, amikkel eddig nem foglalkoztál. De csak így lehet kitörni ebből. Szép fokozatosan, nem túl magasra rakva a mércét, mert akkor bele se kezdesz. Ismerd meg magad, ne mások bőrébe képzelve magad, hanem a sajátodat megértve. És fontos, hogy magadnak akard adni egy jobb önmagad lehetőségét és ne valakinek. Ez egy ajándék magadnak, a magadra szánt idő, befektetés abba, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ahogy egy minőségi étel vagy egy jó élmény. Mert megérdemled :) Ha valakinek ehelyett ezt úgy akarod adni, hogy kapj érte valamit, az üzlet, és nem belső, hanem külső motiváció. És ilyenkor jön az, hogy az első sikertelenségnél, vagy csak képzelt szemöldökráncolásnál 3 lépcsőt csúszol vissza az önsajnálatba. A társ nem jutalom, ha elérsz valamit, és nem tudod birtokolni, saját akarata van - ezeket el kell fogadni. Kapcsolódni kell másokhoz, aztán abból vagy lesz társ, vagy nem. De miért akarnál olyannal lenni, aki nem akar veled lenni? Ha meg nem tudsz bármiért kommunikálni, nehéz kifejezni magad vagy folyton félreértesz másokat, pedig szeretnél, akkor azt kell megtanulni. Ha nem akarsz kapcsolódni, jobban érzed magad egyedül, akkor meg fogadd el azt, hogy ez is a te döntésed. Ha mindenki szembe jön, és hülye és gonosz, vizsgáld meg magadat, miért tartod őket többre vagy kevesebbre magadnál, pl. miért ítéled el azt, amire irigykedsz. Most vágysz rá vagy se? :) Milyen ember akarsz lenni? Ha ezt tudod, a többi utat engedd el és tegyél azért. Ha meg egyedül nem megy az önismeretesdi, kérj segítséget.

2023. febr. 9. 09:38
 32/42 anonim ***** válasza:
80%
Videójátékozz, az még a párkapcsolatban lévő férfiak figyelmét is eltereli a nőjükről. :D
2023. febr. 9. 12:36
 33/42 anonim ***** válasza:
29%
#32 Ha a játék érdekesebb, mint a nő, akkor valóban, de egyébként jó tipp ez is.
2023. febr. 9. 14:12
 34/42 anonim ***** válasza:
29%

Olyan nőknél próbálkoztál be, akik a külső terén egy szinten vannak veled ? Vagy ronda férfiként a fullos nők kellenek neked is ? Mert ha igen, akkor nem kell meglepődni , hogy csak elutasítást kaptál. A jó nő az tud válogatni, mert sok a jelentkező.

Ha egy alacsony, duci , pattanásos ferfi vagy, akkor próbálkozz be egy ilyen lánynál. Sokkal több eséllyel fogsz indulni .

Sok sikert!

2023. febr. 24. 09:00
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
34-es: dehogy fog, pont ez a probléma. A duci, pattanásos csajokat is simán összeszedi Tinderről valami magas, jóképű srác egy-egy dugás erejéig, ezek utána pedig az ilyen csajok sem fognak a szintjükön lévő srácokkal összeállni. Hanem inkább reménykednek, hogy majd a nagymenő velük marad és szerelmes lesz beléjük...
2023. febr. 24. 18:11
 36/42 A kérdező kommentje:

Magas, vékony férfi vagyok, hozzám hasonló nőt keresek. Kinek mi a szép, az meg relatív :)

De nem ez volt a kérdés lényege. Hanem az, hogy hogyan lehetne kiölni a vágyat magamból a nők felé? Nem akarnék soha többet rájuk gondolni, úgysem lehet egy sem az enyém sajna :/

2023. febr. 24. 18:43
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Most olvasom a történetedet, és tényleg rendkívül együttérzek veled!! Jómagam több ezerszer voltam együtt nővel az elmúlt 30 évben, igaz viszonylag kevéssel. Az élet egyéb területén gyakorlatilag teljesen sikertelen voltam (munka, pénz) de a nők szinte mindig földön túli gyönyörokben részesítettek, és persze én is őket. Az egyik legnagyobb boldogság, amikor egy nőt látsz a faszodtol, nyelvedtol elélvezni, majd te is ráverheted vagy a puncijába élvezhetsz. Utána meg szeretetteljes osszebujtok.

Mostani párom amugy elképeszto magas szinten el is lát engem, 11 éve vagyunk együtt.

Mi az oka annak hogy nem voltál sikeres. Pl külső alapján milyennek ítéled magad? Vagy a beszélgetéssel volt gond a randikon? Ha osszeszámolod, hány nőnél próbálkoztál? Soha nem tudtál közel kerülni hozzájuk?

2023. febr. 24. 23:07
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a vágyat rendkívüli nehézségek árán tudod csak kiölni. Lehet, abba te magad is belehalnál. Először is el kellene felejtened, hogy te öreg vagy. Én 40 évesen voltam a csúcson libido szempontjából. Na jó, ez kis túlzás, de az égvilágon semmiről nem késtél le. Valójában a szexuális vágyat szeretnéd kiolni vagy egyáltalán a kapcsolatteremtés vágyát? Nyilván a szexuális vágyat hivatásos oknál is meg lehet élni.
2023. febr. 24. 23:12
 39/42 A kérdező kommentje:

37:

Közel kerülni se nagyon tudtam hozzájuk, tudom hogy csúnya vagyok ez van. Randiig el sem jutok, szóval nehéz lenne. Fúú, összesen fogalmam sincsen, sok éven keresztül mentünk haverokkal szinte mindennap, és naponta pár próbálkozás volt.

38:

Nem azt mondom, hogy öreg vagyok, csak szépen lassan elöregszem, a nők felém se hederítenek, én meg megbolondulok a vágytól kb., én örülnék végre ha 0 lenne a vágyam és libidóm inkább. Teljesen felesleges hogy magas legyen, ha felém se hederítenek, és nincs kivel...

A szexuális vágyat akarom kiölni, a kapcsolatteremtés amúgy sem megy, mert szóba sem állnak velem a nők a külső adottságaim miatt...

Prostizni nem megyek, az biztos. Anno megfordult a fejemben, de az egyáltalán nem az, amire én vágytam anno. Tényleg izgalmas és érzelemmel teli szexre vágytam régen, ahol nem kell félni hogy elkapsz mindenféle fertőzéseket( mint pl. prostiktól), csók, vágyjon rád a másik, ne csak odatartsa, és élvezze is. Meg most érted, ha már fizetek érte, még arra is figyeljek oda hogy nehogy bármit elkapjak egy prostitól? Akkor már nem is tudnám valószínűleg élvezni sem...

Most már csak azt akarom, hogy legyen 0 libidóm, ne vágyjak egyáltalán a nőkre, és hagyjon ez az érzés engem el örökre.

Munkámra sokszor nem tudok koncentrálni miatta, amiből élek. Hétköznapokba is nyáron, vagy strandon, utcán mindenhol kint van a nőknek mindene. És én még azt se tudom, hogy milyen érzés lehet, mikor ott van előtted és rád vár az a test, kívánja a tiédet.

Ettől akarok teljes mértékben valahogy megszabadulni, természetesen normális körülmények között. :/

2023. febr. 25. 00:49
 40/42 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező!!! 3.oldaltól csak a te kommentjeidet olvasom. Engedj meg némi kritikát neked nincsen önuralmad nincsen kitartásod. "nem enged koncentrálni rendesen a munkámra sokszor, sok időt vesz el az életemből a vágyódás." Ha munkára akarsz koncentrálni akkor a munkára koncentrálj ne hagyd hogy bármi megzavarjon. Nem te nem öregszel lelkileg legalábbis hanem te lelkod mélyén egy hisztis kisfiú maradtál a válaszaid alapján. Aki szinte minden nőnél bepróbálkozott. A nők leveszik ezt a határozatlanságot egy nő (ajogy eg ffi is) azt akarja ő legyen az 1etlen a sokból aki valamiért tetszik neked. Irtad bunkón viselkedtek veled a nők. Nos vagy lementél abba a kategóriába ahol a mocskos szájú nők az ő szintjükhöz való pasit keresnek,aki tud velük bánni.

Ha szeretnél párt, ha nem nőjél fel végre légy férfi. Határozott és céltudatos,ami sikeressé tesz. Sikeres pasik meg válogathatnak a nőkből.

Írtad tanúltál volna ismerkedés helyett...nekem majdnem meghozta a szerencsémet az hogy nem akartam ismerkedni. Szóval nyár közepén elkezdtem egy képzést, úgy álltam neki van fogalmam a dolgokról de én tényleg meg akarom tanúlni,arra számítottam lesz pár csak kell a papír osztálytársam de sok sok nálam magasabb alaptudással rendelkezö "kolléga "jön majd. Hát nem, viszont meglepően sok volt a célkorosztályomból a nő. Meg mivel látták, hogy van alaptudásom meg érdekel is körbe űltek a hölgyek komolyan a végén az egyik szingli flörtölt velem hogy segítsek neki . Csak (az iskola szempontjából sajnos) közbejött egy 1,5hónapos kapcsolat:(.

2023. febr. 25. 07:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!