Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne végleg kiölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne végleg kiölni magamból a nők iránti vágyat?

Figyelt kérdés

Esélytelen vagyok a nőknél, szóval valahogy olyan jó lenne, ha semmit nem éreznék irántuk, és csak elmennék mellettük. Ne érezzek vonzódást, semmit. Mert nagyon frusztrál, nem enged koncentrálni rendesen a munkámra sokszor, sok időt vesz el az életemből a vágyódás. :/ Aminek kb. semmi értelme, egy normális randira nem kaptam esélyt soha. :/ Mindenféle társkeresőn már próbálkoztam, választ sem kapok, ha egyáltalán tudok írni valakinek.

31/F

2023. febr. 8. 20:24
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
58%

A 2-es választ pl. én írtam. Ha incel férfi lennék én magam kérném a kémiai kasztrálást.

[link]

2023. febr. 8. 22:20
 22/42 anonim ***** válasza:
69%

"Esélytelen vagyok a nőknél" - Egy nőnél lesz majd esélyed, és az épp elég, ha neki is lesz esélye nálad.

Semmibe sem kell több pénzt, időt és energiát beletenni, mint amennyit neked megér.

2023. febr. 8. 22:22
 23/42 A kérdező kommentje:

22: Ez sajnos csak mese, ha eddig nem akarta az élet, nem hinném hogy ezután fogja. És lassan öregszem is, szóval telik az idő is rendesen, egyre nehezebb.

Így visszatekintve, hogy 0 sikerem volt, és mennyit beletettem, legszívesebben visszavontam volna az egészet. És azok helyett inkább még többet tanulhattam és dolgozhattam volna. Azoknak több értelme van.

2023. febr. 8. 23:02
 24/42 anonim ***** válasza:
71%
31 évesen előtted az élet. A #18-sal érték egyet, foglalkozz magaddal, önismeret, önfejlesztés. Találd meg, mi az ami érdekel, sport, tánc, igazából bármi, és fejleszd magad, abban a valamiben érj el sikereket. A nők buknak a sikeres férfiakra. Tehát nem csak a gazdag, hanem a sikeres, önmegvalósított férfiakra. És még csak az sem kell, hogy a legjobb legyél. Szánj magadra pár évet, 35 évesen is még bőven időben leszel.
2023. febr. 8. 23:35
 25/42 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudsz mit tenni, ráadásul neked könyebb a helyzeted mint nekem én lassan 40 éves leszek és igen nálam lett volna pár nő akivel összejöhetett volna kapcsolat, de nekem ők nem feleltek meg bizonyos okok miatt, így marad a magány mivel lejebb adni nem tudom az igányeim.
2023. febr. 9. 00:42
 26/42 anonim ***** válasza:
37%
Folyamatosan ez a szamolgatas. Minden ferfi sok idot fordit a masik nemre, ahogy a nok is a ferfiakra. Ez a mindennapok resze. Aki pedig kapcsolatban van az meg tobb idot fordit a masikra. Hogyan gatolt a tanulasban es a munkaban az, hogy megprobaltal felszedni par csajt? Vagy a tobbdiplomas, managerek nok nelkul tengetik az idejuket? Ugye, hogy munka es tanulas mellet is lehet csajozni? Mit ad isten, meg parkapcsolatot is fenn lehet tartani. Van aki csalad es gyerek mellet tulorazik es tanul. Ne halj mar bele az onsajnalatba.
2023. febr. 9. 02:16
 27/42 anonim ***** válasza:
66%
Nem egy képzelt nő elvárásainak kell megfelelned, hanem saját magadnak. És akkor nem egy képzelt nőt kell hibáztatni se, ha nem negy, hanem magadat. Az önsajnálattal tényleg nem mégy semmire. Csináld, amit nő nélkül is szeretnél csinálni. Fejlődj azzá a személlyé, aki te szeretnél lenni. Ne másokkal határozd meg magad.
2023. febr. 9. 05:29
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Furán fog hangzani amit most írok, de szerintem az jó megoldás lehet, hogy elfoglalod magad olyan dolgokkal amelyek drágák és erősen addiktívek. És most nem a drogokra vagy az alkoholra gondolok. Rengeteg olyan hobbi van amely nagyon drága és igencsak leköti az ember szabadidejét, szóval ha igazán belemélyülsz ezekbe, nem lesz időd a "nőkön" gondolkodni.

Illetve azt még hozzátenném, ha eddig sokat próbálkoztál, normálisan viselkedtél a nőkkel, de mindig csak visszautasítást kaptál, akkor 99% eséllyel ronda vagy. Nem ugrod meg külső terén azt a bizonyos lécet, hogy egyáltalán esélyt kapj. Ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy nem számít a külső, meg a nőket csak a belső érdekli, mert ez rohadtul nem igaz. Férfiként is ugyanúgy jól kell kinézned ahhoz, hogy sikeres legyél, mint nőként. És őket is ugyanannyira befolyásolja egy férfi külseje, mint fordítva. Ha úgy alapvetően jól nézel ki a társadalom is sokkal megengedőbb veled szemben. Az ember, mint faj így van programozva. Az esztétika mindenek felett áll, szóval lehetsz te szorgalmas, tanult, intelligens, normális ember, ha nem nézel ki elég jól akkor semmibe fognak venni.

Szóval az is egy jó megoldás lehet, hogy drasztikusan változtatsz a külsődön. Pl. sportolással jobb testet el tudsz érni. Ha nem vagy magas vagy legalább normál testmagasságú akkor szívás, de még mindig jobb edzett testű alacsonynak lenni, mint kövér, "puha" alacsonynak. Vágathatsz magadnak új frizurát, amely jobban illik a fejformádhoz, ha egyáltalán van hajad, ha nincs akkor ismétcsak szívás. Öltözködhetsz jobban, divatosabban vagy épp elegánsabban, de itt si érdemes figyelni arra, hogy ne vidd túlzásba a dolgokat. Ha te gyári melós vagy elég furcsán nézne ki, ha minden nap öltönyben mászkálnál mindenhova.

Aztán vannak drasztikusabb megoldások, plasztikai műtétek és egyéb beavatkozások, amelyek drágák viszont tényleg jó eredményt lehet velük elérni. Ha minden kötél szakad, akkor ez még járható út, feltéve, hogy van rájuk elég pénzed. Viszont itt sem érdemes tőlzásokba esni.

2023. febr. 9. 06:33
 29/42 anonim ***** válasza:
39%

A kasztrációt javaslók problémáját pedig a lobotómia oldaná meg, ugyancsak a társadalmi hasznosságot szem előtt tartva.

Te meg menj pszichológushoz.

2023. febr. 9. 07:19
 30/42 anonim ***** válasza:
65%

Járj prostikhoz! A szexuális frusztrációt sokkal elviselhetőbbé teszi, és kevesebbe kerül, mint csajozni vagy egy barátnőt fenntartani.

A csajozást felesleges erőltetni, ha nem nézel ki jól és nincs annyi pénzed, hogy kompenzáld az előnytelen külsődet.

2023. febr. 9. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!