Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nők tisztelik a férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nők tisztelik a férfiakat akiknek van saját véleményük" dolgot hogy kell érteni?

Figyelt kérdés

pl. van egy magasan képzett diplomás nő, aki azt mondja a diploma igenis értékes, fontos dolog, én meg mondjuk vagyok egy 8 általánost végzett betanított munkás és nekem meg az a véleményem hogy egyáltalán nem értékes a diploma, nekem sincs és ezt vállalom.

Akkor ezért a nő szemében tiszteletet vívok ki és akár vonzalmat mert fel mertem vállalni a saját véleményem?

2023. febr. 8. 14:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Altalaban az dont, barmilyen tema eseteben, hogy van-e alapja annak, amit mondasz.

Tehat ha te a 8 altalanosoddal is szuperul boldogulsz az eletben, pl vallalkozo vagy, normalisan elsz es szereted a munkadat, akkor toled ez egy jogos velemeny, hogy a te eletedhez semmi pluszt nem tenne hozza a diploma, de ettol meg hulyeseg altalanossagban kijelenteni, hogy nem ertekes, mert van akinek kell es kesz, bizonyos dolgokat nem vegezhetsz anelkul, pl orvoshoz nem mennek, aki Youtuberol tanult meg muteni es a Google segitsegevel diagnosztizal😂

Viszont ha te a 8 altalanosoddal szopsz egy gyarban es keresel annyit, amibol megelsz ugyan, de mellette mindig faradt vagy es ideges, mert hulyek a kollegak, hulyek a fonokok, akkor kicsit viccesen hangzik, ha ezzel egy idoben meg a diplomat is fikazod, mert ebben az esetben siman csak irigysegnek fog hangzani.

De ha a masik eredmenyeit becsmerled, az mindket esetben gaz.

2023. febr. 8. 17:10
 22/27 anonim ***** válasza:
20%

Tisztelik persze, amíg beleillik a világképükbe :D

Amikor kérdezék nők tőlem hogy miért vagyok egyedül és én logikusan érvelve levezettem, hogy azért mert nincs meg a kereslet/kínálat találkozása esetemben és megalkudni nem szeretnék ezért már utasítottam vissza nőt is...

megkaptam hogy hülye vagyok ismerkedni könnyű és egyébként is túl hamar ítélem el a nőket, túl sokat válogatok :D

Tehát kb semmit nem fogtak fel abból ami a mondanóm volt, csak hogy lehett volna "valamilyen" csajom, de én mégis nemet mondtam és tovább keresgéltem.. persze leegyszerüsítve hogyne... az már nem jutott el az agyukig hogy régen belementem elsőre is rossznak tűnő kapcsolatokba és rossz vége is lett, nem a levegőbe beszélek :)

Elnézést az általánosításért, de nem a nők erőssége a logikus gondolkodás :)

2023. febr. 9. 00:31
 23/27 anonim ***** válasza:
21 Duplomas munkaban sokkal tobb altalanosagban a stressz es a fonok is jobban surget.. a gyari meeloban a monotonitas a gond csak.. de nemetben azert egy repulogep gyarban azert a fizuert el lehet lenni..nem ugy mint kavezni egy irodaban es laposra ulni a segged .
2023. febr. 9. 00:55
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy minél sablonosabb vagy, annál inkább megbecsülnek. Persze lehet, hogy én nem keresgéltem jó helyeken, de nekem eléggé lesújtó volt ezt tapasztalni többször is.

29F

2023. febr. 9. 01:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Nyilván kapcsolatra olyannal jönnék össze, akivel az értékrendünk megegyezik... de fontos attól még, hogy legyen saját véleménye. És mint embert nagyon tudom tisztelni azt is, aki párkapcsolatra nekem nem opció, és van saját véleménye (kiv. ha olyan véleményről van szó, ami mások jogait csorbítja vagy mások fizikai biztonságát veszélyezteti). De ami ebben a gondolatban a legfontosabb, az az, hogy ne legyen napraforgó, és ne változtatgassa a véleményét szíre-szóra, attól függően, hogy épp mit olvasott valahol, forrástól függetlenül, épp melyik haverja mit mondott, az aktuális nője mit mond. Ismerek olyat, aki az alapján szavaz, hogy az épp aktuális párja hogyan szavaz... na ez az, amit nem tudok tisztelni egyáltalán.
2023. febr. 9. 12:56
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
Sehogysem kell ezt sem érteni, szokásos kamu önfel.opó szövegük.
2023. febr. 9. 21:59
 27/27 anonim ***** válasza:

Felvállalni? Miért mi a jó isten szőrös büdös lábujjkörméért ne vállaljam fel a véleményem? Egyébként meg miért érdekelne melyik nő/lány/asszony mit gondol a véleményemről? Kérem nagyon szépen uram, engem egyáltalán de NEM érdekel kinek mi tetszik, nagy ívbe ürítek rá. Majd lesz akinek tetszeni fog a monadnivalóm akkor kifejezi tetszését és élvezhetje a társaságom. :D

A takony jellem nem túl vonzó :)

2023. febr. 9. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!