Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nők tisztelik a férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nők tisztelik a férfiakat akiknek van saját véleményük" dolgot hogy kell érteni?

Figyelt kérdés

pl. van egy magasan képzett diplomás nő, aki azt mondja a diploma igenis értékes, fontos dolog, én meg mondjuk vagyok egy 8 általánost végzett betanított munkás és nekem meg az a véleményem hogy egyáltalán nem értékes a diploma, nekem sincs és ezt vállalom.

Akkor ezért a nő szemében tiszteletet vívok ki és akár vonzalmat mert fel mertem vállalni a saját véleményem?

2023. febr. 8. 14:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%

10

Szerintem meg te. Ez ilyen.

2023. febr. 8. 15:13
 12/27 anonim ***** válasza:
52%

Nem utánozlak, csak bezárult a kör. Szerintem egy moslék vagy, emberszámba se tudnálak venni. A helyesírásomat kritizáltad, mégis megint hibáztál, pedig csak 2 rövid sort írtál. Ha egész nap itt fogsz vergődni, akkor sem fogsz meggyőzni, hogy én vagyok a hülye, és arról sem, hogy téged, vagy a kérdező félét tisztelni kellene, vagy adni a véleményetekre.

Te pedig engem tartasz hülyének, gyökérnek, meg még ki tudja minek, de én nem is akarlak téged meggyőzni, hogy nem így van. Felőlem nyugodtan gondolhatsz, amit akarsz, szabadon tarthatsz annak, aminek szeretnél.

A diplomámat meg nem felejtem el.

Innentől téma lezárva, nincs ebben több.

2023. febr. 8. 15:19
 13/27 anonim ***** válasza:
17%

14.

Nem voltam benne a vitában, de szerintem is nevetséges amit itt művelsz!

2023. febr. 8. 15:26
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Oké. És?
2023. febr. 8. 15:27
 15/27 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem is nevetséges vagy kedves "értelmiségi" nő...Mindig is dühvel töltött el h elég, hogy ilyen írásképpel a fajtátok elvileg felettem áll de még büszkék is vagytok a semmire, és azért aláztok meg és utasítotok el normális férfiakat mert nincs nekik az a kibaxxott papír amire oly büszkék vagytok. Nem félregépeléseid vannak hanem helyesírási hibáid!!!Látszik hogy veszélyesen alacsony intellektusod van mert semmi szabályszerűséget nem tudsz megtanulni (nyelvtan), szóval gyanítom matematikus se vagy hanem valami semmit nem érő bölcsész diplomád lehet,esetleg valami gagyi gazdasági egy noname főiskoláról. Aki pedig ilyen 0 teljesítményre lenézi azt akinek csak érettségije vagy szakmája van,semmi erkölccsel nem rendelkezik és az a nő akinek nincs erkölcse és még egyetemre is járt, lazán esélyes hogy prosti is volt h tudja fizetni,csak a bővebb ismerősi körömből tudok több tucat ilyet. Szóval vegyél vissza! Meg tudod fogalmazni hoigy egyáltalán mire vagy büszke???Ha nekem élőben ilyen stílusban merészelné mondani BÁRKI hogy mennyire nem számít a véleményem és nem is vagyok ember,nem távozna onnan épségben.
2023. febr. 8. 15:42
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

"Akkor ezért a nő szemében tiszteletet vívok ki és akár vonzalmat mert fel mertem vállalni a saját véleményem?"

Nem, ha nem támasztod alá valid érvekkel.

2023. febr. 8. 15:43
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

"nekem meg az a véleményem hogy egyáltalán nem értékes a diploma, nekem sincs és ezt vállalom."

Itt nem az lenne a problémám, hogy neked nincs diplomád, nekem meg van. Én úgy gondolom, hogy értékes a diploma is és a szakma is. Mind a két típusú munkát lehet tisztességgel, becsülettel, mások javára végezni, meg lehet hitvány módon is. De úgy néz ki, hogy te lenézel mindenkit, aki nem kétkezi munkás, mivel szerinted egy diplomás nem tud értéket teremteni. Így végső soron engem nézel le. Holott én alapjáraton nem néztelek le a munkád miatt.

2023. febr. 8. 15:47
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

A "Márpedig a szar szerintem nagyon finom, mindenkinek ennie kellene" is egy vélemény, ki is állhatsz mellette, de nem fog ez tiszteletet kivívni.

Summa summarum, nem mindegy, hogy mi a vélemény, és csak a véleményeddel nem vívhatsz ki tiszteletet.

2023. febr. 8. 15:54
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez eléggé témától függ. Nem lehet így leegyszerűsíteni, hogy van véleményed, akkor felnéznek rád a nők. A véleményed baromság is lehet, amivel inkább ellenszenvet vívsz ki. Lehet, hogy kedveled a kiskorúakról tinilanyokról készült erotikus tartalmakat és ezt felvállalod, de ettől még nem lesz tiszteletreméltó a véleményed a nők körében. Nyilván.
2023. febr. 8. 15:59
 20/27 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ha hozzá tudsz szolni értelmileg csak par mondatot az ő meglatasaihoz es utana mondod el ,hogy 8 osztalyod van na azzal vivod ki a tiszteletet...
2023. febr. 8. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!