Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kéri, hogy menjünk át facebook társkeresőről sima messengerre az mit jelent?
Figyelt kérdés
Eddig mindig én invitáltam át egy lányt, ha már beszélgettünk pár napja. Ennyire bejöhetek neki?2023. febr. 8. 06:17
2/14 anonim válasza:
Facebook társkereső oldalon dugó partnert keresnek a nők, azt hallottam. Szerintem dugni akar.
3/14 anonim válasza:
Szerintem amíg nincs találka, nem érdemes sok mindent mögé gondolni. Amikor elhivod, okosabb leszel, mennyire szimpatizál veled.
4/14 anonim válasza:
Akár a dugás szándéka sem kizárt, viszont szerintem inkább szeretne jobban megismerni.
5/14 anonim válasza:
Semmit, egész nyugodtan leszarhatod
6/14 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen ő ilyen. Én is voltam már így, hogy a köszönés után át akart menni, aztán ott volt unott és flegma.
Én arra gondolok, hogy a buszon nem akarja megnyitni a tindert, vagy nem kapott rólad elég infót, és nem talált meg facebookon.
7/14 anonim válasza:
Facebook társkeresőről írt a kérdező, nem a tinder-ről. Na mindegy.
Szövegértés 1-es🤣
8/14 anonim válasza:
#7: Mármint neked?:) Az én esetemben tindernél volt ugyanez, abból a szemszögből és kontextusból írtam.
9/14 anonim válasza:
Van külön társkeresője a facebooknak? :O
10/14 anonim válasza:
Szimplán szimpatikus vagy és ott egyszerűbb és gyorsabb beszélgetni. Ennyi, ne gondold túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!