Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges lenne, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges lenne, hogy azért nem keres fel engem többé a férfi, mert azt feleltem neki, hogy nincsenek barátaim? Valakit ez ennyire megijeszthet? 21/l

Figyelt kérdés
Hogyan álltok a hazugsággal emberek? Milyen témában és mennyiszer mondtok igazat és hazugságot egy olyan embernek, akivel randizni szeretnétek? Helyes e hazudni egyes dolgokban?

2023. febr. 7. 17:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8# ez az ötlet 👌 Köszi.
2023. febr. 7. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Én sem kezdenék olyannal, akinek nincsenek barátai. Nem illenénk össze. Plusz sok negatív dologra utalhat. Igazából nagyon kevés olyan indok van, ami számomra nem negatívum. (Pl most költözött ide és -itt- nincsenek barátai, de már belekezdett a barátkozásba). Nem, az sem oké, ha a hosszú párkapcsolata miatt koptak el a barátságai.

A hazugság semmilyen formában nem elfogadható. Ha kiderül, azonnal végetvetek mindennek, mert a bizalom nagyon fontos.

Nem is szeretnél barátokat? Ha szeretnél, akkor kezdd ezzel, ne a randizással. Ha nem, akkor meg fogadd el, hogy sokak számára ez fontos.

Ha szeretnéd, megpróbálom kifejteni a lehetséges okokat, amik miatt sokan így gondolkodunk.

N

2023. febr. 7. 18:12
 13/16 A kérdező kommentje:

12# új ország, új városban vagyok.

Igen, fejtsd ki, érdekel. Amúgy sem vagyok egy nagy barátkozós ember, szóval alapvetően is jó lesz tudni.

2023. febr. 7. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

12. Szerintem hülyeség, hogy negatív dolgokra utal, ha valakinek nincsenek barátai. Van, aki nem olyan társasági lény, és kész. Ennyivel aki meg nagyon társasági, azt is tarthatnánk furának, lehet feltűnési viszketegsége, bizonyításai vágya, stb.

Amúgy ja, hazudni sosem jó, sosem érdemes.

2023. febr. 7. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:
15%

*számomra negatív dologra utal

Ha valakinek nincsenek barátai, akkor vagy

1. soha nem is voltak

2. voltak, de már nincsenek

illetve

1. nem akar barátokat

2. akar barátokat, csak képtelen rá

Mindegyik felveti a "miért" kérdést, és a legtöbb válasz negatív, a maradék semleges, de pozitív ritkán van.

Ekkor jöhetnek ilyen potenciális tulajdonságok (tudom, hogy nem mindenkire igaz, akinek nincsenek barátai): nem lehet mellette meglenni, toxikus, nincsenek szociális képességei, túl drámázós, túl félénk stb.

Illetve ha valakinek van barátja, az már azt jelzi, hogy emberi kapcsolatok kialakítására és fenntartására alkalmas (bizalom, támogatás, támasz, kommunikáció, a "köszönöm" és "bocsánat" szavak alkalmazásának képessége, kompromisszumkészség, empátia stb)

Ami viszont az igazi gond, hogy hogyan működnénk egy kapcsolatban együtt.

- Nekem fontosak a barátaim akkor is, ha kapcsolatban vagyok.

- Senkinek nem szeretnék a szociális élete lenni egyszemélyben.

Egyébként szerintem veszélyes is barátok nélkül lenni. Mi van, ha toxikus kapcsolatba kerülsz? Hogy ismered fel és jutsz ki belőle? Ki támogat?

Illetve én valamennyire félek azoktól a pasiktól, akiknek nincsenek ilyen közeli szeretteik, ki tudja, lehet pszichopata. Ha van barátja, akkor sokkal emberibb. Nem kell, hogy sok barátja legyen, csak valaki, akivel kölcsönös szeretet van hosszabbtávon. Ha ez nincs meg, akkor számomra sokminden megkérdőjeleződik. Pl miért nem kedveli senki vagy miért nem kedvel senkit.

Remélem nagyjából átment.

Egyébként én sem vagyok exrovertált, nem is ezt várom el. Illetve ha csak átmeneti állapot vagy kicsit megkopott, az még belefér.

Nem kell nagy társasági lénynek lenni, de 1-2 barátot felmutatni igen. Ez pedig introvertáltként is meg szokott lenni. A szociális fóbia más.

Ja és amúgy nő vagyok és kapcsolatban, tehát nem feltétlenül az én véleményem mérvadó, biztos sokan vannak, akiknek ez nem fontos. Nekem az.

2023. febr. 7. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
60%
15. Meg az is negatív dolog, ha valaki ennyire hosszú választ ír. Miért? Ennyire nem tud mit kezdeni az idejéve, hogy névtelen fórumokon hosszasan ír? Az szintén rejtély, kapcsolatban lévő nőnek miért van annyi ideje, hogy ilyen hosszasan írkáljon ide, eléggé gyanús. Bár ha visszanéz, úgyis kimagyarázza. De annyi értelmes jó hobbival lehet eltölteni az időt, minek érvel itt valaki ilyen hosszasan?
2023. febr. 7. 23:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!