Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma egy nőnek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy nőnek ha a férfi járt már prostinál, ha közben a nők ha egy napra faszik lennének akk elmennének prostihoz?

Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 17:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
92%
Miért, kinek szól a kérdés? Annak, aki egyetért veled? Vagy férfiaknak, akik nyilván 100%-ig tudják, hogy egy random nő miben / hogy döntene? Prostiknak? Kiskutyáknak?
2023. febr. 6. 17:17
 12/40 anonim ***** válasza:
92%
Honnan az alap elgondolás, hogy első dolgunk lenne prostizni?
2023. febr. 6. 17:18
 13/40 anonim ***** válasza:
91%

"Nem az zavar senkit ha Béla 10 éves komoly kapcsolatában megunta a szexet és elment egy prostihoz."

De, engem ez is zavar.

2023. febr. 6. 17:18
 14/40 anonim ***** válasza:
87%
10: amúgy engem pont az zavar jobban, amikor egy párkapcsolatban élő félrek.ró paraszt megy el félredugni ahelyett, hogy szakítana a nőjével, ha gondja van vele. Ettől függetlenül a 2. kategória sem szimpatikus, de messze kevésbé ítélem el.
2023. febr. 6. 17:20
 15/40 anonim ***** válasza:
21%

10.

"Robi" szerintem pont leszarja a véleményedet, mi vagy te, valami önkéntes ítélőszék? Esetleg érvényteleníted a szexét, mert az nem érvényes? Ez nevetséges.

2023. febr. 6. 17:21
 16/40 anonim ***** válasza:
17%
Ok meg hetente massal mennek haza a bulikbol.. ne hogy azt hidd a nokben mind tartas van.
2023. febr. 6. 17:35
 17/40 anonim ***** válasza:
5%

16.

"De az egészen más!!!" :D

2023. febr. 6. 17:36
 18/40 anonim ***** válasza:
83%
Soha nem voltam buliban, de prostizni és olyannal szexelni, aki AKAR veled szexelni, ég és föld.
2023. febr. 6. 17:40
 19/40 anonim ***** válasza:
66%

30 vagyok, életemben összesen voltam 3 férfival, ebből az egyik 10 éve a párom.

Nem mentem vissza hetente mással bulikból, sőt, soha nem szexeltem úgy, hogy buli után elmentem valakivel.

Ugye nincs hiszti, ha egyszer is összeakadunk élőben, és mondjuk hozzám vágtok egy ilyet, akkor egy jóízűen csattanós pofon a válasz? Szabad? :)

2023. febr. 6. 17:41
 20/40 anonim ***** válasza:
13%

18.

A bulikban inkább a pia utáni eufóriát és az ezzel járó vidámkodó, bódult hangulatot használja ki sok ember, ami nem sokkal nemesebb a prostizásnál.

2023. febr. 6. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!