Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit várnak a nők úgy, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várnak a nők úgy, hogy ha egy értelmes magyar mondatot nem tudnak alkotni?

Figyelt kérdés

Két mondat után megáll a beszélgetés mert képtelenek arra amit úgy hívnak: kommunikáció.

A neten tényleg csak a söpredék marad, ami ezek szerint nem véletlen?

De most komolyan? Hogyan akarnak így a nők maguknak okos, szép, őszinte, ambíciózus, vicces, 10/10-es férfit ha arra sem képesek, hogy egy egyszerű kérdésre válaszoljanak?

Utána meg megy a csodálkozás meg a siránkozás...

2023. febr. 6. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
6/10 *
2023. febr. 6. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Téged nem akarnak.
2023. febr. 6. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Először is, nem ócsároltam a kérdezőt. Maga a kérdés a nők ócsárlása, mivel olyat állít, hogy "a nők" nem tudnak alkotni egy értelmes magyar mondatot, aztán elhangzott a söpredék szó is. Én semmi ilyesmit nem írtam rá.

A kérdést alapból kikérem magamnak, mivel tudok értelmes magyar mondatokat alkotni, sőt, még regényt is írtam már. De először ezt sem írtam le, csak most.

A saját tapasztalatomra hivatkozva mondtam azt, hogy lehet, hogy egyszerűen csak nem érdekli azokat a lányokat. Rám akkor érkezett ilyen panasz, hogy nem írok normálisan, nem lehet velem beszélgetni, amikor csak udvariasságból írogattam vissza, vagy amikor úgy indult az egész, hogy szívesen ismerkedtem a sráccal, de mégsem fogott meg, és már nem tudta felkelteni a vele való beszélgetés az érdeklődésemet.

Ez sem ócsárlás, ilyen bárkivel előfordulhat, senki sem kompatibilis mindenkivel.

Olyanokon sem én gorombáskodom, hogy márpedig xy 5/10 vagy 6/10, így nem oké ezt meg azt elvárnia.

Érdekes, én is pont visszautasított pasasoktól kaptam meg, hogy csak egy átlagos, uncsi, béna csaj vagyok, minek akarok nála jobb pasit, mit is képzelek. Volt, amelyik még tiltás után kamuprofilról is írogatott, hogy fogjam már fel, hogy jóindulattal vagyok 5/10, stb.

Szóval, amikor azt látom, hogy panaszkodnak egyesek, hogy nem jött össze az ismerkedés, nem vevő rájuk a csaj, és ez azért nem okés, mert amúgy pk maguk is tulajdonképpen tök bénák, nincs bennük semmi különös, rendesen elfog a röhögés. A frusztráció mondatja ezt veletek.

2023. febr. 6. 17:53
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

"két mondat után..."

"hogy egy egyszerű kérdésre válaszoljanak"

SZóval te semmit nem mondtál magadról, hanem elkezdted egyoldalúan faggatni. Nos, ez nem kommunikáció. Az ilyeneket én is hagynám a francba.

2023. febr. 6. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
13# Nagyon jól összefoglaltad. Ez pontosan így van. N
2023. febr. 6. 18:44
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Milyen válasz lenne megfelelő arra, hogy sziamizu?🙂
2023. febr. 6. 21:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megrekedve a sziamizu-nál, veled ellentétben.
2023. febr. 7. 07:40
 18/19 anonim ***** válasza:
27%
Nem is akarnak kommunikalni ezek mar senkivel.. kiegwtt az agyuk a sok xartol amit netten neznek nap mint nap.
2023. febr. 7. 09:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Na itt is mindenki 10/10 nek gondolja magát ahogy látom, mégis olyan kérdéseket írnak ki nap mint nap, hogy ugyan mi lehet a baj velük, hogy senkinek nem kellenek.. A válaszok 3/4-ét nő írta. Kérdező, ide ne írj ki olyan kérdést ami a nőket érinti mert értelmes választ nem fogsz kapni csak puffogni fognak.
2023. febr. 7. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!