Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állnak hozzá negatív van az emberek a nagy korkülönbségű párkapcsolatokhoz?
Figyelt kérdés
Ismerek egy férfit aki 61 éves és a barátnője 23 csinos nő. A férfi egyáltalán nem gazdag de mindenki negatívan áll hozzájuk, hogy biztos Gold digger a lány, valami nincs rendben az agyával, apakomplexusos és még sorolhatnám ezeket a negatív jelzőket, amikor egyszerűen csak szeretik egymást2023. febr. 5. 17:43
11/16 anonim válasza:
Részben szerintem azért, mert féltékenyek, hogy ők ezt nem merték megtenni, így inkább hibáztatják az idős személyt, hogy tönkreteszi a fiatal életét. Holott lehet, hogy a fiatalabb választotta az idősebbet, de akkor meg az jön, hogy "Legalább az idősnek lehetett volna esze, hogy nem megy bele".
12/16 anonim válasza:
Gerontofil a csaj, ami beteges.
13/16 anonim válasza:
Hát nem tudom 4es. Lehet a 40 éves párom lecserélem egy 65 évesre. 😅😅 Ja nem.
N 30
14/16 anonim válasza:
Nem tudom,hogy egy 23 éves lány mit lát egy 63 éves férfiban.A pápája lehetne körülbelül.Amikor gyereket csináltak nem gondoltak arra,hogy azt a gyereket az apjának is kéne nevelnie és az érettségit is meg kéne élnie az apukának.
15/16 anonim válasza:
Uhh hát nekem van apukám úgyhogy én nálam a max korkülönbség ami belefér 5 év de inkább kevesebbet szeretem. 27/N
16/16 MolotovPunk válasza:
Nos miért is? Mert a legtöbb ilyen kapcsolat hosszútávon nem működik, előbb utóbb szakítás lesz a vége. Óriási a korkülönbség. Extrém ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!