Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert viselkednek a fiuk igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkednek a fiuk igy amikor csak szexelni akarnak?

Figyelt kérdés
Van egy srac aki az elejetol mondja hogy nem szeretne kapcsolatot eppen senkivel es tudom h masokra is nyitott. De azert ha barmiben kell, segit nekem, ha rossz kedvem van es eppen raer atjon hozzam, elvisz randikra, megcsokol nyilvanos helyeken, fogni akarja a kezemet az utcan, imad hozzambujni, mondja hogy szoktam neki hianyozni, szexben nagyon odafigyel ram hogy jo legyen nekem, azt akarja hogy talalkozzam a haverjaival... Es akkor meg az en hibam ha osszezavarodom ettol :/
2023. febr. 5. 10:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyen ferfi rohadtul beteg es manipulatív szerintem.. de te tudod.
2023. febr. 5. 15:35
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
9 Milyen gáz vagy, basszus.
2023. febr. 5. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
#12 🫤 sebaj kislány majd olvasom később valamelyik “kezdek többet érezni sírásoddal kapcsolatban” itt leszek segítek. 🫠
2023. febr. 5. 15:41
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
13 Csak ismételni tudom az előző hozzászólásomat. Tudod, nem midenki ostoba és irracionális, viszont mindenki magából indul ki. ;D
2023. febr. 5. 16:03
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

"Remélem senkit nem bántok meg de a barátság extrákkal kapcsolatokat megnézném egyre kevesebb és kevesebb oxigénnel ellátott kabinban mint külső szemlélő."

Látom neked születésnél jutott a szükségesnél kevesebb oxigén.

2023. febr. 5. 16:42
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Döbbenet, hogy egyeseket mennyire idegesít, hogy mindenki szabadon megélheti a magánéletét. :D Csak röhögni tudok azokon az ilyen frusztált görcsökön...
2023. febr. 5. 16:54
 17/20 anonim ***** válasza:
22%
16. Egyeseket mennyire idegesít ha reális választ ad a kérdezőnek mert a fától nem látja az erdőt. A csavó erzelmileg manipulája elhiteti vele , hogy több van köztük mikozben ez a lány hagyja magat palira venni es szenved.
2023. febr. 5. 17:03
 18/20 anonim ***** válasza:

17

Ostobaság.

2023. febr. 5. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért a srác hibája, ha a csaj többet képzel bele?
2023. febr. 5. 17:14
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hangolja magát a szexre. Mindkettőtöknek jobb a szex, ha nem vadidegenként nyomjátok. Általában ennyi van a romantika mögött. A haveroknak bemutatás már kevésbé illik a képletbe. A helyedben ott húznék egy határt. Megmondod, hogy egymás felvállalása már nem csak szex, ne keverje a dolgokat. Aztán meglátod, mit reagál. A romantikázás simàn lehet az előjáték része. Attól még le fog lécelni szó nélkül, ha összejön neki szerelemből valakivel.
2023. febr. 5. 17:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!