Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki gyárban dolgozik és társat keres férfiként,miért nem érti meg a mai lányoknak nem ilyen egzisztenciával rendelkező pasi kell?

Figyelt kérdés

Munkásszálló,leharcolt régi kocsi,max pár napos balatoni kirándulás,ez fér nekik bele.

Manapság már az átlagos nők is min új autót,saját lakást akarnak,meg külföldi utakat.

Mi lesz így a mostani több százezer társkereső pasival?

Ennek a lecsapódását látjuk ezen a fórumon is a sikertelen történetekben,kérdésekben?

2023. febr. 5. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Manapság szinte senki se tud új autót venni. Ez csak álom kép.
2023. febr. 5. 11:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Gyárban dolgozok, szingli vagyok és havi 500+

Arra b@szom el amire szeretném és élvezem az életet. 😀

Nincs olyan nő akiért érdemes lenne ezt feladni😘

2023. febr. 5. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
Miert a felsőpolcos, csinos, vékony, diplomás nőknél probalkozol?
2023. febr. 5. 17:05
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
És mi lesz velem? Én családot szeretnék, anyagi problémáktol mentes, nyugodt életet szeretnék. Miért kellene sok nőnek hátterbe helyeznie a családiéletrol szőtt almait, vágyait, egy olyan férfiert, aki semmit sem ért el!?
2023. febr. 5. 21:23
 15/17 anonim ***** válasza:
8%
Nettó 240-et keresek MÁVnál diplomás munkakörben, ennyi fizummal esélytelen legyen barátnőm, plusz csúnya arc. 25 éves vagyok, és még nem is csókolóztam. A nőknek elképesztő magas elvárásai lettek. Ha kimennék Ukrajnába Himars kezelni valószínű lenne már barátnőm.
2023. febr. 6. 10:35
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

15

Nem az elvarasok magasak! Te vagy kevés! 240 ezerrel, hogy akarsz barátnőt? Hogy jut ilyen eszedbe? Nem azon kéne inkább gobdolkodni, hogy keress jobban fizető állást? Nem azon kéne inkább gonsolkodni, hogy mit tanulj?

2023. febr. 6. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
55%

15

Lol, leírod, hogy rémesen keveset keresel és csúnya vagy, és valahogy arra a következtetéare jutsz, hogy a nőknek elképesztően magasak az elvárásai. 😅 Haver, te sem lehetsz a logika bajnoka...

2023. febr. 6. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!