Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autó szükséges a csajozáshoz Budapesten?
12
Diplomás vagyok. Van 2 is.
13
Nem vagyok fent ilyen szarokon!
Mert néha elmegyek kirándulni, nagybevasarolni, utazni.
Pesten tényleg minek? Volt több olyan pesti barátom is, aki jofej akart lenni, es elvitt reggel a buszhoz kocsival. Le is késtem, volt hogy nem egy, hanem 2 buszt is (feloránkent jár), miközben száguldottak mellettünk a villamosok, ahogy araszoltunk a dugóban. Ezekután mondtam hogy kössz nem, inkabb megyek villamossal, az kiszámithatóbb.
Mondjuk én nem vagyok már csaj, lehet a fiataloknak jobb 2 orát ülni a benzingőzben, mint 15 percet tömegközlekedni.
Az autó akkor fontos ha olyan a munkád, vagy ha sokat jarsz videkre. Illetve később ha már van gyerek, mert babakocsival tényleg rémálom a bkv.
7
Jó, hogy megtudtam. Szólok a pasimnak, hogy végig csak beképzelte a kapcsolatunkat.
Édesapám biztosan nem, mert már nincs velem régóta! 🖤
A saját fizetésemből vettem képzeld. Egy opel corsa! Semmi extra! Középkateggoriás autó! Ennyit várok el a pasitól is!
Nyilván nem, de k*rva illuziorombolo, ha mindenhova csak az én autommal tudunk menni!
Egyébiránt, régen nem vártam el, de akarhányszor esélyt adtam csóró, autó nélküli pasinak, mind elmesélte, hogy "hátminekazautóhulyevagy?ottatömegközlekedés" - Aztán, ahogy kapcsolatban lettünk, már valahogy egyik sem akart tömegközlekedni, mind autóval akart, hiszen nekem van! 🖕🖕
Soha többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!