Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Van aki 35 felett találta meg élete párját?

Figyelt kérdés
Szeretném hinni, csak nagyon nehéz, hogy van még remény.
2023. febr. 3. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

36 éves koromtól kezdődően alakultak úgy az események, hogy többször is hajszál híján akár férjhez is mehettem volna (ha elhiszem, hogy szerethető vagyok...) voltak jelek az ellenkező nem részéről.

De szerencse, hogy visszafogtam magam, mert az első felszentelt római katolikus pap lett volna (ölelés, puszi lett volna a részéről...)

Még voltak alkalmak, amikor MAJDNEM(!) a negyvenes éveimben - néhány éve és még tavaly, sőt tavalyelőtt is - szinte őrült módon vonzottam néhány embert magamhoz. Egyből kapcsolat is lett nemrég.

2023. febr. 3. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Majdnem, 33 voltam. Tényleg pokolian nehéz. Kitartást kívánok!
2023. febr. 3. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
39 vagyok és még nem sikerült. Gondolom nagyban hozzájárul az, hogy csúnya is vagyok.
2023. febr. 3. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen. 37 évesen. A válásom közben, egy pici gyerekkel a karomon.
2023. febr. 3. 23:00
 5/10 A kérdező kommentje:

4

Tényleg? Ez szép sztori. :) gratulálok!

2023. febr. 3. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

33 évesen vàltam, volt két gyerekem, és azt mondtam, hogy soha többé nem kell senki. Inkább egyedül halok meg, eszemben sincs ismerkedni.

Ehhez képest mire a vàlàst hivatalosan kimondták, màr fülig szerelmes voltam, és két évvel később újra férjhez mentem.

2023. febr. 4. 06:32
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

#6!

Miért mész férjhez még egyszer ha már egyszer meg égetted magad? Mi késztetett arra hogy újból férjhez mentél? Én is elváltam, SOHA többé férjhez menni.

Kérdésre válaszolva: úgy gondolom, hogy aki 30 éves koráig nem talál magához való társat az a jövőben már nem igazán fog. Kapkodás a kapcsolat keresés számára, mert nincsen gyereke, férje, társa az életben és egy olyan kapcsolatba menekül ahol el hiteti magával hogy az bizony jó neki, közben meg pánik kapcsolat.

2023. febr. 4. 06:50
 8/10 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem bőven, aki 50 felett, vagy afelett se. Ja és bombanők, ismerek nem egy ilyet.
2023. febr. 4. 07:38
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
38 évesen mentem férjhez. Semmi nem lehetetlen.
2023. febr. 4. 08:49
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

45 évesen mentem férjhez Későn jött el a nagy Ő

Elettarsam volt előtte persze

2023. febr. 4. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!