Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedni szeretnék lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedni szeretnék lányokkal. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

Szörnyű a kérdés, viszont a következő a sztori: 25 éves vagyok, és még soha életemben nem próbálkoztam lányoknál. Ennek az az oka, hogy sokáig mentális eredetű betegségekkel küzdöttem, pánikbeteg voltam, és nem volt energiám rá, meg gyakorlatilag arra sem hogy itthonról kimozduljak. Szerencsére a megfelelő szakembernek hála már lassan "társadalomképes" leszek (pl nem félek már, ha az autómtól 100 méternél messzebb megyek, és hasonlók :D ) viszont mivel még sosem próbáltam ezeket a dolgokat (középiskolában sem) így egy borzasztó hátrányból indulok. Szűk az ismerősi köröm, kevés velemkorú lány van, de azok szinte mind foglaltak. A buszon szoktam találkozni szintén velemkorúakkal, viszont ott kicsit illetlennek érzem csak úgy leszólítani őket -lévén, hogy nem ismerjük egymást, bár pont ez lenne a cél-, illetve pár helyen már olvastam, hogy sokan azt nem is szeretik. Ismerkedős alkalmazásokat kerülném, mert sajnos Facebookon elég sokszor szembe jön velem az, hogy valakinek pl a Tinder profilját kiteszik, és közröhej tárgyává teszik, ugyanígy azt is, amikor valaki ismerkedési szándékkal ír egy lányra üzenetben, messengeren.

Szóval, egyenlőre tanácstalan vagyok, és mivel nem akarok egyik pillanatról a másikba visszazuhanni abba, ami ezelőtt voltam, inkább megkérdezem, hogy miképp, hogyan illik ezeket. :)

2023. febr. 3. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj el egy kozossegbe, ahol van legalabb 5-10 no es ott ismerkedj, elobb csak lazan, atlagos temakrol, aztan akivel erzed a kozos szimpatiat, azzal mehet a flort, aztan a randira hivas.

Ez a kozosseg lehet munkahely, vagy akarmilyen hobbi, ami tarsas, esetleg offline tanfolyam.

2023. febr. 3. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el valamit sportolni és ott biztos vannak lányok. Vagy egy koncertre stb. Kénytelen leszel kezdeményezi valakinél ha szeretnél csajt.
2023. febr. 4. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!