Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan jön le egy férfiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jön le egy férfiről elsőre, hogy van e nője, vagy párja?

Figyelt kérdés

Néha a céghez bejönnek férfiak, vannak akiktől helyből elájulok, annyira tetszik.

De persze semmit nem mutatok ebből, nem akarok közönséges, vagy szánalmas lenni.

Az egyik srác akivel éreztettem, hogy tetszik, kijött utánam beszélgetni, de kiderült párja van, és szeretne velem laza kapcsolatot. Elutasítottam, mert nekem szingli lenne jó.

Ezt honnan lehetne tudni első blikkre egy pasiról, hogy felesleges bármit is kiadnom neki magamból?

Mi lehet a szingli es foglalt pasik közt a különbség, ami elsőre le tud jönni, vagy legalább sejthető?

2023. febr. 2. 10:21
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Igen az:D nagyon.

Csak sikerült ki is józanítania mert pont olyat kérdezett tőlem amin a volt barátommal balhéztunk es majdnem meg is vert miatta.

Egy haverja ill ismerőse egyszer azt mondta a barátomnak hogy en az ismerősnek azt mondtam, hogy tetszik nekem. Tehát úgy adhatta elő hogy képzeld a barátnőd azt mondta hogy tetszem neki.

Vagx a barátom csavarta ezt ki vagx ő(nem voltam ott), de én nem ilyet mondtam neki hanem amikor mesélt a kapcsolatárol munkárol en azt mondtam hogy nagyon ritka az ilyen férfi tetszik az amilyen kitartó, céltudatos.

Ez a barátomtól viszont már ugy jött vissza hogy en az ismerősének olyanokat mondok hogy tetszik nekem(mint pasi!!)hatalmas volt a balhé, nem győztem tagadni magyarázni, és féltem is.

Erre ez a srác meg ahogy húz magához, megkérdezte tőlem, hogy tetszem neked?

Elment a hangom is...

2023. febr. 2. 12:50
 32/40 anonim ***** válasza:
56%

Az emberi viselkedés és jellemzők sokfélék, így nincs biztos módszer, hogy előre tudjuk, valaki szingli vagy foglalt. Azonban, vannak néhány jel, ami segíthet a döntéshozatalban, mint például:

Beszélgetési stílusa: Ha valaki kérdezősködik magáról, érdeklődik az életed iránt, akkor az nyitottságot és érdeklődést mutat, ami jelezheti, hogy szingli. Ha viszont elkerüli a magánéleti kérdéseket és feszültnek tűnik, akkor lehet, hogy foglalt.

Viselkedése: Ha valaki nagyon kezdeményező, kérdezi, hol lehet találkozni, akkor az is jelezheti, hogy szingli. Ha viszont elkerüli a fizikai kontaktust és inkább csak beszélgetni akar, akkor lehet, hogy foglalt.

Beszéd: Ha valaki negatívan beszél a múltbeli vagy jelenlegi párjáról, az is jelezheti, hogy szingli. Ha viszont pozitívan beszél a párjáról, akkor lehet, hogy foglalt.

Mindig fontos figyelni a kontextusra és a teljes képre, hogy megértsük a valóságot, mert néha valaki nem tudja, vagy nem akarja elárulni a valós helyzetét. Az is fontos, hogy ne számítsunk a külső jelekre 100%-osan, mert az emberi viselkedés változékony lehet.

Fontos megemlíteni, hogy mindenkinek saját döntése, hogy milyen kapcsolatban van, és az nem feltétlenül befolyásolja az érdeklődést, vagy a vonzalmat mások iránt. Az egyéntől függ, hogy képes-e a jelek alapján helyesen dönteni. Az is fontos, hogy tiszteletben tartsuk mások választásait, és ne kényszerítsük őket saját akaratunkra.

2023. febr. 2. 14:27
 33/40 anonim ***** válasza:
23%
Neked aztán viszket rendesen!! :D
2023. febr. 2. 15:00
 34/40 anonim ***** válasza:
R*banc... xD
2023. febr. 2. 15:25
 35/40 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot!

33-34 Az legyen a legnagyobb bűnöm, ha tetszik valaki.

Meg az vessen követ másokra, ..

2023. febr. 2. 16:19
 36/40 anonim ***** válasza:
46%

Hát de baszki te magad írtad, hogy:

"Igen az:D nagyon."

Nem én írtam és akinek oly mindegy csak szingli legyen, direkt beveted magad, kelletted magad a munkahelyeden szerinted azok a férfiak mit gondolnak?

Jó ribizli, jó lesz reszelni azt mennek tovább, sugarzod magadból milyen vérbeli luvnya vagy. Undorító, de komolyan.

Egyetlen plusz, hogy nem foglalt csavokra másznál, de még ez sem egész biztos, mert hajt a k*rv@ véred. Fúj. 🤮

2023. febr. 2. 16:27
 37/40 anonim ***** válasza:
50%

"Nem ismerem annxira..

Kb fél vagy 1 órája ismerem!! :D"

És véged a f@szert, ezt lássa és ki is használja hamarosan hiába foglalt, elmondja a többinek és sorba állnak, at mennek rajtad mint a vonat...

Női tartás nuku? Félóra után hagyod, hogy magához húzzon és szexről dumaljon? Óriási nagy budos k vagy. 😂

2023. febr. 2. 16:31
 38/40 anonim ***** válasza:
59%

"Az legyen a legnagyobb bűnöm, ha tetszik valaki."

Valaki?? A fél munkahelyednek kelleted magad, de elég intenzíven! :D

2023. febr. 2. 16:45
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

"Óriási nagy budos k vagy. 😂"

Jó azért így nem kéne vele beszélni, az ő dolga ha ilyen akar lenni, nem árt senkinek csak magának végül is.

2023. febr. 2. 16:47
 40/40 anonim ***** válasza:

"Meg az vessen követ másokra, .."

Amikor azelőtt azt írta, hogy viszket. Akkor mit írjon vissza az ember ilyen személynek? Én nem vagyok olyan, hogy illegetem magam SEHOL nemhogy munkahelyen minden létező férfinak, aki rám néz. Nyugodtan vethetek követ :)

2023. febr. 2. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!