Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan jön le egy férfiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jön le egy férfiről elsőre, hogy van e nője, vagy párja?

Figyelt kérdés

Néha a céghez bejönnek férfiak, vannak akiktől helyből elájulok, annyira tetszik.

De persze semmit nem mutatok ebből, nem akarok közönséges, vagy szánalmas lenni.

Az egyik srác akivel éreztettem, hogy tetszik, kijött utánam beszélgetni, de kiderült párja van, és szeretne velem laza kapcsolatot. Elutasítottam, mert nekem szingli lenne jó.

Ezt honnan lehetne tudni első blikkre egy pasiról, hogy felesleges bármit is kiadnom neki magamból?

Mi lehet a szingli es foglalt pasik közt a különbség, ami elsőre le tud jönni, vagy legalább sejthető?

2023. febr. 2. 10:21
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb, ha rákérdezel, persze vannak, akik letagadják, de pl. ha nincs rád elég ideje, ha megkérdezed mit csinált a hétvégén és a válasz semmit, vagy többször ugyanaz, akkor sejthető van barátnő.

Dugja a telót, félremegy beszélgetni előtted többször, nem veszi komolyan az ismerkedést, nem érdeklik a te dolgaid, minden majdnem a szex körül forog csak azt is szeretne, mert van nője.

(Persze szingli pasik is ilyenek, ha melletted mást is fűznek, reszelnek.).

2023. febr. 2. 10:25
 2/40 A kérdező kommentje:

De én úgy értem, hogy ránézésre honnan tudna lejönni?

Csak mert nem szingkik felé nem mutatnám ki azt sem hogy tetszik hogy ne is tapadjanak rám, és nem szingkikkel szóba sem akarnék állni eleve.

2023. febr. 2. 10:33
 3/40 anonim ***** válasza:
59%
A legtobb normalis 25 felettinek van parja. Nalunk a cegnel csak 20-24 kozottiek voltak szinte, akiknek nem volt fix baratnoje. Ha nem beszelgetsz veluk, nem fog kiderulni. Ertelemszeruen nem kell nyomulni, de a sima small talk mehet akarkivel, abbol elobb-utobb kiderul.
2023. febr. 2. 10:37
 4/40 anonim ***** válasza:
86%

Mi van? Ránézésre biztosan nem.

Atyám, miféle kérdés ez? Most te szingli kollégával akarsz összeakaszkodni, vagy mi?

2023. febr. 2. 10:38
 5/40 anonim ***** válasza:
86%
Ránézésre sehogy.
2023. febr. 2. 10:42
 6/40 A kérdező kommentje:

Azt szeretném elkerülni hogy ne igy menjen:

Tetszik nekem egy srác. Kimutatom. Ramtapad, ez miatt elkezdünk beszélgetni, rámáll, sramstartol, fűz, menet közben kerülök vsak képbe, es tudom meg azt hogy foglalt, elutasítás, es akkor még örülhetek ha jól fogadják az elitasítást es nem jaratnak le esetleg vagy nincs bosszú.

Ha nem mutatom ki hogy tetszik, akkor nem állnak rám, beszélgetés sem lesz, jönnek mennek a cégnél(nem itt dolgoznak, hanem csak beszaladnak kiszaladnak, más cégektől vannak), még kontaktba se kerulunk, elmegyünk egymás mellett a folyosón és ennyi.

2023. febr. 2. 10:52
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen dologra gondoltál? 😂
2023. febr. 2. 10:53
 8/40 A kérdező kommentje:
Pl egy tagbaszakadt incelről ránezesre lejön az, hogy senkije nincs. Egy rakat dolgot írhatnék ide.még ahogy csak állnak is, a testtartás is, mindent elárul.
2023. febr. 2. 10:55
 9/40 anonim ***** válasza:
54%
🤦‍♀️
2023. febr. 2. 11:00
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire tudod, akkor minek a kérdés? 😂
2023. febr. 2. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!