Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mirol akar beszelni?

Figyelt kérdés
Egy srac aki az elejetol mondta hogy o nem akar most kapcsolatot. Honapokig randiztunk nekem vegul lettek erzeseim, neki elvileg nem bar nem ugy tunt... O megmondta higy nem tudja megigerni hogy ha ugy alakul nem fekszik le massal. Miutan befejezem a dolgot es volt egy talalkozonk (amit o akart mindenkepp) olyan volt a feje mint aki sirt elotte... A lenyeg hogy baratok maradtunk. Egy ideje mar nem beszeltunk annyit, meg karacsonykor ramirt de en kb 1 het mulva valaszoltam. Nemreg gondoltam ra es felhivtam hogy miusjag vele, erre rogton mondta h epp raer, atjjon? Mondtam hogy hat rendben de nem lesz szex :D mondta hogy nem baj, beszelgetni is szivesen atjon. Vegul atjott az lett a vege hogy osszebujva aludtunk, vegig simogatott, puszilgatott. Meseltem neki a mostani sracrol akivel randizom (na az se lesz komoly) rogton kepet akart rola latni meg kicsit feltekenynek tunt... Arrol is volt szo hogy mennyire hianyoztam neki.. Aztan masnap ramirt es megkerdezte hogy megbantam e hogy felhivtam. Mondtam hogy, tudom kicsit varatlan volt az egesz de örültem, meg jo volt beszelgetni meg egyutt aludni. Aztan irta hogy szivesen, o is nagyon jol erezte magat es majd ha mindketten ujra raerunk (most 1 hetig mindneki eleg elfoglalt) akkor beszelgethetnenk (ezt nem ertem miert ertette, errol akar e beszelni vagy csak az a lenyeg hogy legyen ujra tobb kontakt). A lenyeg hogy nem tudom eldonteni hogy csak azert volt ilyen cuki mert szexelni akar vagy mert rajott hogy o is picit tobbet erzett?
2023. febr. 1. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Is Is
2023. febr. 1. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kétlem hogy többet érezne. Kedvel mint barátot ha úgy adódik szex is mehet de részéről ennyi. Ne láss ebbe többet.
2023. febr. 2. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Megijedt, hogy elveszithet, mint potenciális szex partnert. Ezt fogja csinálni évekig, ha nem állsz végre a sarkadra és szakítod meg vele a kapcsolatot. Egyszer 0-24 együtt lesztek, máskor azt sem fogod tudni napokig/hetekig, hogy el e vagy hal. Ha éveket akarsz erre elcseszni, akkor hajrá, én biztos nem mennek bele ebbe a játékba. Teljesen egyértelmű, hogy csak szex kapcsolatot akar. Nem is értem, ha már az elején megmondta, hogy nem akar most kapcsolatot (ezt nyugodtan értsd úgy, hogy akar, csak nem VELED), akkor minek randizgattatok hónapokig? Hogy a kedvedért majd megváltozik a véleménye ? Nem fog. 10 év múlva sem. De elcseszhetsz rá 10 évet, csak utólag majd fogod a fejed, hogy baromira nem érte meg.
2023. febr. 2. 07:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Az az igazsag hogy mar csak par honapot elek vele egy varosban :D es szerintem en se akarok tole komolyat, eleg komplikalt ember... Lehet megtartom masok melle
2023. febr. 2. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!