Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfi nagyon gaz?

Figyelt kérdés

Akinek fizetés előtt nincs 10 ezer ftja. Albérletben lakik. Becsületesen dolgozik de csak 260 ezer a nettója. Van 2 kutyája és 1 macskája. Őket jól tartja de saját magára, szórakozásra, ruhára semmi pénze nem marad. És sokszor a számlákat nehezen fizeti be. És minden hónap vége felé jön nekik az éhezés mert kajára se telik neki már.

Aki ilyen rossz helyzetben él annak lehet esélye csinos - vékony 25-35 közötti nőknél?

A férfi 33 éves és nem kimondott adonisz. Súlyfeleslege is van betegség velejárója.

2023. febr. 1. 06:30
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
94%

Persze, sportos, tanult, csinos nőként pont egy olyan férfi az álmom, akivel vszeg semmi közös téma nincs, rosszabbul élnék vele, mint szingliként (anyagi értelemben - az alacsony fizetést elfogadnám egy mentőstől/ápolótól/tanártól, vagy bármi hasonlóan értékes, de alulfizetett szakmájú férfitól, mivel ő tanult és hatalmas értéket tesz le az asztalra), kövér (akármilyen betegséged van, nem jön ki a matek, kalóriadeficitben nem fogsz hízni, nagy butaságra vall, hogy egy gyógyszertől várod a megváltást).

Ja, nem.

Bőven vannak vonzó, normális, értelmes férfiak.

Keress tanulatlan, napról napra élő, kövérkés, buta nőt magadnak.

Egyáltalán mit tudnál nyújtani egy olyan nőnek, aki értelmes, sokmindenben otthon van, nem 2-essel szenvedett alapvető tárgyakból, és mellé még olyan életvitele van, ami által törődik a testével? Te alapnak veszed, hogy csinos nő kell, pedig aki ilyen (pláne mondjuk 28 felett), az vszeg beletett rohadt sok energiát. Nekem is pénz és energia is az, hogy nincs rajtam felesleg, formás, izmos testem van, szép a bőröm, hajam, igényes a ruhatáram, stb. Milyen alapon élvezkednél egy ilyen nő testére, miközben a te testedre jóízlésű nő nem tud élvezkedni? Nem tudod viszonozni, amit adna neked egy ilyen nő. Ami a legrosszabb, hogy szellemileg sem kompenzálod + még golddiggereket se tudsz bevonzani, mert a pénztelenség miatt eseménytelen, sanyarú életük lehetne csak melletted.

2023. febr. 1. 12:26
 42/43 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ebből a leírásból az jön le, a nőtől várja a megváltást, hogy rendeződjön a helyzete, mert két fizetésből könnyebb.
2023. febr. 1. 21:18
 43/43 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet. De gondolom a való életben is ezt tapasztalod, azért írtad ki a kérdést.
2023. febr. 2. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!