Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfi nagyon gaz?

Figyelt kérdés

Akinek fizetés előtt nincs 10 ezer ftja. Albérletben lakik. Becsületesen dolgozik de csak 260 ezer a nettója. Van 2 kutyája és 1 macskája. Őket jól tartja de saját magára, szórakozásra, ruhára semmi pénze nem marad. És sokszor a számlákat nehezen fizeti be. És minden hónap vége felé jön nekik az éhezés mert kajára se telik neki már.

Aki ilyen rossz helyzetben él annak lehet esélye csinos - vékony 25-35 közötti nőknél?

A férfi 33 éves és nem kimondott adonisz. Súlyfeleslege is van betegség velejárója.

2023. febr. 1. 06:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
89%
És még a női igények!
2023. febr. 1. 09:25
 32/43 anonim ***** válasza:
86%

Nem vèkony nőként kikérem magamnak a feltételezést, hogy beérném ilyennel😁

Kizárt dolog.

2023. febr. 1. 10:36
 33/43 A kérdező kommentje:

32

Milyennel? Borzalmasak vagytok személyiségre.

2023. febr. 1. 10:43
 34/43 anonim ***** válasza:
96%

Korulmenyek aldozata, istenem… Aki lusta mindenhez, az erje be egy lusta, csunyacska novel, mert maximum az fogja elviselni. Abbol is egy oregedovel, mert a fiatalok meg biznak benne, hogy talalnak egy jo partit.

Ki nem szarja le amugy, hogy mi erdekel? Krvara nem a kedvenc hobbimbol keresek penzt - habar abbol is jon be egy keves, mert keresem a lehetosegeket -, hanem valamibol, amit nem csinalnek szorakozasbol, de nem is ruhellem es megtanultam, mert most olyan eletem van igy, ami nekem megfelel.

Ilyen rinyagep akkor sem kellene, ha kulsore egy felisten lenne.

2023. febr. 1. 10:46
 35/43 A kérdező kommentje:

34

Az írásod alapján nem kell félned hogy kapkodjanak érted a “félistenek” de màsok se.

2023. febr. 1. 10:52
 36/43 anonim ***** válasza:
88%
Nekem van parom, ugyhogy nem kell senkinek kapkodnia ertem. Te meg extra sertodekeny is vagy amellett, hogy semmi akaraterod, lusta vagy es egy kifogasgyar😂 Most igy megis mit varsz?
2023. febr. 1. 10:56
 37/43 A kérdező kommentje:

36

Talán mert a felsoroltak közül egyiket sem érzem igaznak. Így alapból sértésnek veszem.

2023. febr. 1. 10:58
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem az van, hogy az igazságra sértődnek meg az emberek, ha nem fogadták el?
2023. febr. 1. 11:32
 39/43 A kérdező kommentje:
Egyatalan nem. Ha valaki igazat ír pl csúnya a sárga póló ami nekem a kedvencem azt elfogadom hogy neki nem tetszik. De ha ismeretlenül minden lusta szarnak elmond (ami valójában nem igaz) na azt!!! Sértésnek veszem
2023. febr. 1. 11:46
 40/43 anonim ***** válasza:
97%
Hát de az vagy.
2023. febr. 1. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!