Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfi nagyon gaz?

Figyelt kérdés

Akinek fizetés előtt nincs 10 ezer ftja. Albérletben lakik. Becsületesen dolgozik de csak 260 ezer a nettója. Van 2 kutyája és 1 macskája. Őket jól tartja de saját magára, szórakozásra, ruhára semmi pénze nem marad. És sokszor a számlákat nehezen fizeti be. És minden hónap vége felé jön nekik az éhezés mert kajára se telik neki már.

Aki ilyen rossz helyzetben él annak lehet esélye csinos - vékony 25-35 közötti nőknél?

A férfi 33 éves és nem kimondott adonisz. Súlyfeleslege is van betegség velejárója.

2023. febr. 1. 06:30
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

19

Szabadnapom van.

20

Én egy gyufás dobozt nem vettek el sose senkitől. Mármint azt akarom ezzel jelezni hogy semmi hajlamom nincs arra hogy bárkit lehúzzak.

2023. febr. 1. 08:03
 22/43 anonim ***** válasza:
24%
En ennyibol tartok el ket gyereket, szoval en is igy vagyok. De pont ezert nincs allatunk. Es az inflacio miatt a tulsulytol is muszaj megszabadulni, kevesebbet kolteni kajara. Nyilvan ettol meg nem fogja az ember az osszesporolt kis penzet egy csajra kolteni, tehat baratno felejtos. De mindenkeppen jobb lenne a hangulatod es nagyobb biztonsagba erezned magad. Esetleg lenne mibol fejlodni, laptopot venni masodallashoz stb.
2023. febr. 1. 08:05
 23/43 anonim ***** válasza:
87%
Hiába nincs, lenne, tök elfogadnád a segítségét, ne tagadd.
2023. febr. 1. 08:05
 24/43 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen anyagi helyzetben még akkor se lehetne nőd, ha jól néznél ki.
2023. febr. 1. 08:06
 25/43 A kérdező kommentje:

22

3 laptopom van. Az egyik egy MacBook pro. Korábban sok műszaki cikkre össze tudtam spórolni. Mikor még nem ennyire magas volt az élelmiszer árak.

23,

Teljesen elutasítom a feltételezést. Nekem társ kell, szerelem vagy szeretett. És testiség - szex. Nem kell tőle egy Ft se.

2023. febr. 1. 08:15
 26/43 anonim ***** válasza:
79%

Na hát akkor próbálkozz hasonló életvitelű nőknél, szegényebb réteg között is vannak olyanok biztosan, akik vonzóak.

De nem ártana lefogyni főleg egészség szempontjából.

2023. febr. 1. 08:17
 27/43 anonim ***** válasza:
72%
Amugy miert keresed a kifogasokat? Nyilvan nem masokert, magadert tedd. A sport ingyen van, a kaja odafigyeles kerdese es a kevesebb eves olcsobb. Nem kell lazac avokadoval, a tojas, alma, repa, zabkasa, barnarizs neked is elerheto. Tanulni a netrol is lehet ingyen, nyelvet, vallalkozasi ismereteket, webszerkesztest, fotozast...szb. Aztan vegyel par eszkozt es dolgozz, legyel fotos, weboldalkeszito, gravirozz,..a lehetosegek szama vegtelen. Igen, munka mellett. Nincs csaladod, ugyhogy raersz.A tobbi csak kifogas.
2023. febr. 1. 08:22
 28/43 A kérdező kommentje:
Ezek közül talán a fotózás ami érdekelne. Nem nézek utána de egy tanfolyam ezirányú végzettséghez is tuti megvan vagy 500 ezer. Könnyen dobálóztok az ötletekkel de hétköznapi embernek ezek nehezen megvalósíthatóak.
2023. febr. 1. 08:43
 29/43 anonim ***** válasza:
46%
Nagymamámnak meg a hapsijának még ennyi nettója se volt külön-külön a nyugdíjukból.
2023. febr. 1. 08:45
 30/43 anonim ***** válasza:
75%
Hagyjuk már ezt a sok f***ságot, az évek alatt 300k-t se kerestem nettóban Budapesten, albérletben élek, édesanyámat segítem anyagilag, egyedül tartom el magam és már ott tartok, hogy hamarosan lakásvásárlást tervezek itt. És nem mellesleg imádom az életem, boldog, jó közérzetű ember vagyok. Mi a f*sz van veletek...
2023. febr. 1. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!