Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfi nagyon gaz?

Figyelt kérdés

Akinek fizetés előtt nincs 10 ezer ftja. Albérletben lakik. Becsületesen dolgozik de csak 260 ezer a nettója. Van 2 kutyája és 1 macskája. Őket jól tartja de saját magára, szórakozásra, ruhára semmi pénze nem marad. És sokszor a számlákat nehezen fizeti be. És minden hónap vége felé jön nekik az éhezés mert kajára se telik neki már.

Aki ilyen rossz helyzetben él annak lehet esélye csinos - vékony 25-35 közötti nőknél?

A férfi 33 éves és nem kimondott adonisz. Súlyfeleslege is van betegség velejárója.

2023. febr. 1. 06:30
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
89%

Akkor barátkozzon meg az otcombu Marcsival mert szerintem ezt minden nő megfogja unni egy idő után.

Ettől sokkal triviálisabb okok miatt ejtenek nők ki csavokat.

A nulla motiváció és tenni akarás teljes hiánya mindenkinek demotivalo dolog lesz aki fele közelíteni fog.

2023. febr. 1. 07:27
 12/43 A kérdező kommentje:
Kövérség hamarosan megoldódik. Kapni fogok gyógyszert a cukorbetegség megelőzésre. Aminek a mellékhatása mindenkinél a súlyvesztés. Azok kapják meg akiknek a diéta és sport egymagában nem hozott eredményt. (Mint nekem sem)
2023. febr. 1. 07:28
 13/43 A kérdező kommentje:

11

Nem értem. Szóval azt írod az én helyzetemben az lenne a megoldás hogy munka mellett tanuljak tovább? Úgy hogy gyerekként is nehéz volt tanulni amikor elvileg semmi mással nem kellett volna mellette foglalkoznom. ? Vagy vadásszak egy másik munkahelyet, ami lehet tök messze lenne. Fizet 10-20 ezerrel többet de kétséges hogy meg e maradnék ott. Közben ugyan úgy fizetni kell az albérletet és a számlákat. Ha kidobnak az új munkahelyről egyúttal utcára is kerülnék. De kockáztassam ezt, mert másik a nők szemében nem vagyok olyan aki tenne a változásért?

2023. febr. 1. 07:32
 14/43 anonim ***** válasza:
38%

Ha normálisan csinálod a diétát és a sportot akkor annak hatnia kell a testsulyodra. Gondolom ahhoz is ilyen hulladék volt a hozzáállás és azért nem fogytal le.

A tanulás meg nehéz, mindenkinek nehéz egy szint felett. Mondjuk abban igazad van hogy könnyebb azt mondani hogy hülye vagyok, de akkor ne rinyalj itt hanem törődj bele a nyomorodba.

2023. febr. 1. 07:32
 15/43 A kérdező kommentje:
Normális érzésű ember nem nevez hulladéknak senkit, még egy ilyen anonim oldalon sem. Nem mondtam azt se hogy hülye vagyok. De csak abban vagyok jó ami érdekel. Pl a történelem meg a zene. Nekem egy halál unalmas az iskola. Csak fejfajasom volt mikor valamit meg kellett eroltetve tanulni.
2023. febr. 1. 07:37
 16/43 anonim ***** válasza:
20%
Alfa
2023. febr. 1. 07:42
 17/43 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező kifogások keresésével szeretne vékony nőt. 😂 Amíg csak a kifogásokat keresed, addig senkinek nem fogsz kelleni. Tenni kell dolgokért! Ha nem így, akkor úgy. És akkor most lehet lepontozni. 😁
2023. febr. 1. 07:49
 18/43 A kérdező kommentje:
Nem keresek kifogásokat. Pár évvel ezelőtt nem voltam még annyira beteg. Nem voltam kövér és 2 nővel is volt szex kapcsolatom. Mindkét nő szép volt és vékony. Ez is azt mutatja hogy alapból nem vagyok annyira rossz. Csak a körülmények áldozata. De bízom abban hogy újra normálisan fogok tudni kinézni. Viszont az anyagi része sajnos reménytelen. És ahogy elnézem a világ változását ez hatalmas hátrány ha valaki egyszerű melós és nincs ingatlan stb.
2023. febr. 1. 07:56
 19/43 Mathus ***** válasza:
92%
Az az egy boldogít kérdező, hogy ma ezt a kérdést már csak 3x fogod beírni, a két munkaközi szünetben és este.
2023. febr. 1. 07:59
 20/43 anonim ***** válasza:
89%

Nem hátrány ha olyan nőkkel jössz össze, akik hasonlóan élnek, mint te.

De ne almodozz, hogy a gazdagabb nő majd figyelembe vesz vagy kihuz a nyomorbol, mert nem fog.

2023. febr. 1. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!