Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nem keresnek társat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem keresnek társat, azok miért olvassák ezt a fórumot?

Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 18:08
A kérdező szavazást indított:
Kíváncsiság, érdekel a téma
Tanácsokat szeretnék adni
Szórakozok az idióta kérdéseken, válaszokon/trollkodok/unatkozok
Egyéb, kommentben
44 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Én pl unatkozok...
2023. jan. 31. 18:14
 2/16 Hans Pötterman ***** válasza:
98%
Ki mondta, hogy ez társkereső oldal? Nyilván összefuthat 2 ember itt is,nem pont erre van kihegyezve.
2023. jan. 31. 18:14
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem szoktam alkategóriákra szűrni, a teljes felnőtt párkapcsolatok témakört nézem és ezen belül nézem meg azokat a kérdéseket, amik érdekelnek. Ebben van társkeresési probléma is, ami ugyan most nem érint, de attól még tanácsot van mikor tudok adni, van mikor meg csak elolvasom és megyek tovább.
2023. jan. 31. 18:15
 4/16 A kérdező kommentje:
2# Senki nem mondta, hogy ezen az oldalon kell társat keresni, én általánosságban értettem (akár online, akár offline) :)
2023. jan. 31. 18:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelnek mások történetei. Meg amúgy bonyolult ez nálam, vágynék is kapcsolatra de a másik oldalon meg az van hogy nem igazán lennék képes felrúgni a mostani életemet senkiért.
2023. jan. 31. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Mivel (bőven) elmúltam 18 éves, ezért feladatomnak érzem, hogy a két 18 éven felülieknek szánt kategóriát olvassam és bölcsességeimet elhintsem.
2023. jan. 31. 18:50
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

Eredetileg megoldást kerestem arra, hogy nekem miért nem jön össze nemhogy egy nyamvadt kapcsolat, de még egy csók/randi/normális, ismerkedős beszélgetés egyetlen lánnyal sem. Kb. ekkor 15 éves lehettem, de választ nem igazán kaptam a "kérdéseimre"... vagyis mások hasonló kérdéseinél a kommentekből. Volt persze néhány dolog, ami felnyitotta a szemem, de alapvetően haszontalan volt a dolog, szóval egy idő után csak trollkodni és röhögni jártam ide a debil kérdéseken és válaszokon.

Aztán lett barátnőm, úgy éreztem sínen van az életem, valamint nem is volt nagyon időm ezen az oldalon lógni, kimaradt kb. 3 év amíg nem voltam jelen.

A szakítás után visszatértem, ismét azért hogy megoldást keressek a problémámra, hogy mégis mi a franc vezethetett ehhez.... elég durva szakítás volt.

Aztán teltek az évek és megint elmaradoztam az oldalról, nem volt kedvem a dologhoz, a covid alatt nem is nagyon foglalkoztam az ismerkedéssel.

A covid időszak utána, viszont kicsit "kiszabadultam", ismét elkezdtem ismerkedni, nyitottabb lettem a dolog iránt, de folyamatosan csak pofára estem még olyan helyzetekben is amikor úgy tűnt konkrétan a csaj akar inkább tőlem valamit, mint én tőle.

Na ekkor is válaszokat kerestem, amelyeket végül részben megtaláltam, de nem itt az oldalon.

Utána pedig azóta is azért vagyok jelen, hogy (szerintem) a megoldást terjeszem és meggyőzzem az embereket az igazamról.

2023. jan. 31. 18:57
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Megnyugodni a sok negatív tapasztalatokat olvasva, hogy miért dönt az ember jól, hogy nincs társa:))
2023. jan. 31. 18:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Időtöltés. Meg mikor érzelmi krízisben vagyok, jó olvasni a kategóriát. Érdekes mód mindig pont akkor jönnek olyan kérdések amilyen problémám épp van.
2023. jan. 31. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
34%
Én konkrétan trollkodok, elég sokat.
2023. jan. 31. 19:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!