Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet lassan kezdenek erzesei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet lassan kezdenek erzesei lenni?

Figyelt kérdés
Egy fiu akivel honapokig baratok voltunk, aztan elkezdodott koztunk valami szexkapcsolat fele. A lenyeg hogy mindig gyorsan valaszol, ha felhivom barmikor atjon (akkor is ha teljesen jol tudja hogy nem lesz szex). Ha én orakig nem valaszolok rogton megkerdezi hogy minden rendben van-e. Reggelente annyira elvezi a sima osszebujast hogy alig bir elszakadni. Megoszt velem személyes dolgokat. Ha szomoru vagyok teljes odaadassal vigasztal meg. Amikor valamit meselek (nagyon sokat beszelek ossze vissza) mindig kb mindenre emlekszik. Csomoszor hasznalja a szeretet szot, pl multkor mondott egy viccet ami kicsit gonosz volt es mondta hogy ez csak szeretetteljes ugratas volt. Mondta hogy szoktam neki hianyozni. Multkor vmi kicsi dolog miatt szoltam neki hogy figyeljen oda magamra es mondta hogy koszoni es nagyon jol esik neki hogy aggodom erte. Nem tudom miert de ahogy hozzamer, ramnez.. Kicsit olyan mintha tobbet erzene.. Hogyan tudnam kideriteni anelkul hogy rakerdeznek?
2023. jan. 30. 20:04
 1/8 A kérdező kommentje:
23 evesek vagyunk
2023. jan. 30. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
*figyeljen oda magara
2023. jan. 30. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos lehetsz benne, hogy többet kezdett érezni. A legjobb ha minél előbb megbeszélitek. 23 évesek vagytok, nem gyerekek.

Szóval elvileg megkell tudnotok beszélni.

Mindenképpen nyomatékosítanod kell neki, hogy Te nem látsz ebbe többet mint a szex.

2023. jan. 30. 21:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a vicc h regen en ereztem egy picit tobbet, es rakerdeztem hogy nala mi a helyzet. Akkor mondta hogy nagyon kedvel de nincsenek mely erzesei irantam es ugyanugy szeretne masokkal is randizni, szoval en is igy tettem...
2023. jan. 30. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

S most hogyan érzel? Van még valamilyen vonzalom felé, vagy tényleg csak a testiség neked is lényeg? Mert ha esetleg vannak neked is még halványabb érzelmeid, akkor mindenképpen megérheti, ha leültök és beszélgettek erről.

Mert, ha hasonlóan, mindkettőtökben megmozdult valami, akkor akár elkezdhettek randizni, jobban, igazán mélyebben megismerni egymást.

Viszont, ha nálad abszolút csak a szexről van szó, akkor is mindenképp tisztázni kell a helyzetet, az érzéseket. :)

2023. jan. 30. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Vicc hogy már rég szexeltek de beszélgetni nem mertek.
2023. jan. 30. 21:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Van bennem meg valami halvanyan, de ezek utan hogy o mar ugymond visszautasitott nem tudom hogy fel akarom e megegyszer hozni... Mert regen is nagyon cuki volt velem... De most pl eszrevettem hogy sokszor simogatja a fejem meg homlokpuszikat ad, ezeket eddig nem csinalta. Sot vmikor felhozta hogy amikor mondtam hogy mostantol lehetnenk monogamok nagyon elgondolkodott, mert annyira jo velem a sz*x
2023. jan. 30. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom mi több kellene még ennél.. Szerintem nyugodtan kérdezd meg róla, hogy hogyan érez. Ha kell akkor vidd bele azt is, hogy neked sem közömbös, viszont a mai napig nem érted, hogy miért is utasított vissza, ha most viszont kellenél neki. El fog gondolkodni és a világ leghülyébb indokait fogja mondani valószínüleg, de szerintem benne lenne abba, hogy randizzatok és megpróbáljatok rendes kapcsolatba kerülni. :)

Egy próbát mindenképpen megkell érnie.

2023. jan. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!