Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a gond sok nővel, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond sok nővel, hogy nem értik meg ezt hanem kihivásnak tekintik alkudoznak róla?

Figyelt kérdés
Számtalan alkalommal ismerkedtem meg nőkkel akiknek hiába mondtam el a kezdetkor az álláspontomat a gyerekvállalásról - hogy nem akarok - nem értették meg hanem valami kihívásféleként fogták fel, elkezdtek győzködni alkudozni és mikor nem engedtem a zsarolásuknak elhagytam őket emiatt akkor meg én lettem a szívtelen szemétláda akinek nincs lelke.
2023. jan. 30. 11:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%

Ez általános probléma a tudatos gyermektelenek felé. Én nő vagyok és engem is mindenki nógat. Tudok védekezni, de határán vagyok, hogy csak emiatt sterilizáltassam magam, hogy ha már a szavamból nem értenek, az orvosi papírjaimból értsenek.

Rettenetesen szánalmas ez a felajzott gyerekmánia.

2023. jan. 30. 11:36
 2/27 anonim ***** válasza:
68%
Egyszerű, az elején nem mondod meg hogy te szeretnél vagy nem, hanem megkérdezed őt, hogy szeretne e. Válaszol, hogy ő igen. Nem jössz össze vele. Problem solved. Nem utólag kell itt sírni.
2023. jan. 30. 11:43
 3/27 anonim ***** válasza:
79%
Az emberek szeretik a kihívást. Tudod, ez a “majd én megváltoztatom”.
2023. jan. 30. 11:47
 4/27 anonim ***** válasza:
68%
Miert foglalkozol olyanokkal akik gyereket akarnak
2023. jan. 30. 12:01
 5/27 anonim ***** válasza:
92%
Van az emberekben ilyen csakazértis dolog, imádják a kihívásokat, nők es férfiak egyaránt. Izgatja őket, hogy meg tudott győzni valamiről amit nem akartál. Barátnőim sem akarnak gyereket, ezt el is mondják, először oké persze aztán a pasijuk elkezdi őket nyüstölni. Mindig ezen megy a bál.
2023. jan. 30. 12:07
 6/27 anonim ***** válasza:
74%
Alapvetően ez egy részletkerdés ismerkedéskor ezért mikor összejön két ember nem az lesz az első, hogy legyen gyerek vagy sem, ezek az érzések fokozatosan alakuknak ki az emberben, ha nagy egészben bejön valaki, elsiklanak az ilyen részleteken, vagy azt gondolják, majd változni fog a hozzáállásod a baba dologhoz, ha közelebb kerültök. Es sokan meg saját maguk sem tudják mit akarnak. Az biztos, hogy a nők sem akarnak mindenkitől gyereket, lehet hogy benned van valami ami kiváltja ezt, erzelmi biztonsagot adsz, jó gének, szerelem ilyenek. Az sajnos a te peched, hogy nem egy eltökélt nőt találsz aki nem csak mondja, hanem tenyleg hozzad hasonlóan nem akar gyerkőcöt. Ilyen is van. Amúgy meg ezernyi dolgon meg elbukhat a kapcsolat, ez csak egy a sok közül.
2023. jan. 30. 12:14
 7/27 NTBS ***** válasza:
32%
A nők többsége szeretne a párján változtatni.
2023. jan. 30. 12:20
 8/27 anonim ***** válasza:
42%
Sikercentrikusak és egoisták.
2023. jan. 30. 12:22
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
Mert sok ember fejében az él, hogy na majd ők megmutatják, miattuk biztos megváltozik az illető. De alapvetően a gyerekvállalás egy olyan téma, hogy csak veszekedést szít. Én sem akarok gyereket nőként, állandóan megkapom jajj még fiatal vagy majd változik a véleményed, a gyerek a legcsodalatosabb dolog a világon, majd ha jön egy rendes férfi nem így gondolkodsz stb
2023. jan. 30. 12:28
 10/27 anonim ***** válasza:
90%

Ismerős és sajnos ahogy elnézem ez egy általános probléma, hogy az emberek nem képesek tiszteletben tartani más magánéleti döntéseit. Én nőként vagyok tudatosan gyermektelen és döbbenetes, hogy milyen sokan úgy gondolják, hogy joguk van más méhében kotorászni.

Szerencsére már megtaláltam a férjem személyében azt a férfit, aki pont annyira nem akar gyereket, mint én. De előtte is mindig úgy ismerkedtem, hogy már az első néhány hónapban tisztáztam: soha nem akarok gyereket, tehát ha ő igen, ha tényleg csak egy kicsit is így érez, akkor zárjuk rövidre a kapcsolatot, mert nem fog működni.

Neked is ezt tudom javasolni, aki hosszútávra tervez, az teljes joggal hozza fel a gyerek témát, hisz ebben nincs kompromisszum, egymás idejét meg felesleges rabolni, ha már az elején kiderül, hogy alapvető dolgokban nincs egyetértés. Sajnos benne van a pakliban az is, hogy azt mondja a másik, hogy persze nem akar, aztán x év múlva mégis. Hát az ilyen elég szar és sajnálatos helyzet, de kompromisszum továbbra sincs, tehát előbb-utóbb úgyis az lesz a vége, hogy le kell zárni a kapcsolatot. Aki meg ilyenkor nekiáll zsarolni meg manipulálni és a végén - amikor látja hogy ez nem hatásos - fröcsögni, hogy te vagy a szarszemét, miközben első perctől tisztáztad az álláspontod… nos attól inkább örülj, hogy megszabadultál, legalább esélyed nyílik egy normális embert találni.

2023. jan. 30. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!