Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki 30 évesen kezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 30 évesen kezdeni csajozni annak milyen nehézségei lesznek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel normális a pasas csak így alakult az élete. Van egy kis pocakja és budapesti minimált (250 nettó) keres. Most döntött úgy hogy kellene neki megismernie a nőket,szexualitást stb. Milyen akadályokba fog ütközni? Vagy nincs lemaradva semmivel és simán lesz partnere?
2023. jan. 28. 10:37
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
47%
Kövér csóró incelként? Szerinted?
2023. jan. 28. 10:43
 2/32 anonim ***** válasza:
43%

Első körben nem árt ha meglátogat néhány "barátnő feeling"-es rossz lányt, hogy legalább szűz ne legyen és legyen némi gyakorlata.

Utána mehet az ismerkedés, de túl nagy igényei ne legyenek, mert csak a nem annyira szép, vagy éppen a kifejezetten csúnyácskább nők fogják eltűrni (vagy még ők sem) a párkapcsolati tapasztalatlanságát.

2023. jan. 28. 10:45
 3/32 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam csórónak sem incelnek. Kövér se vagyok. Sokan keresnek ennyi pénzt átlagmelóval. Sose utasított el nő ; mivel nem is próbálkoztam. Ezért nem vagyok incel se. A kövérség meg na 94 kg vagyok, kb 10 kg plusz van rajtam. Nem folyok el a hájtól.
2023. jan. 28. 10:45
 4/32 anonim ***** válasza:
88%
Nincs is jobb egy csóró aggszűznèl, tapadni fognak rád a nők.
2023. jan. 28. 10:47
 5/32 anonim ***** válasza:
63%
A netto 250, az nem bpi átlag, hanem jóval átlag alatti! Ennek a kétszerese is kevés Bp.n. Nekem a tulsúllyal nem lenne bajom, de a csórósággal igen
2023. jan. 28. 11:24
 6/32 A kérdező kommentje:

Ez most amolyan incel/Femcel vicc? Ki keres 500 nettót átlagban Bp-en ? A cégvezetőkön, vállalkozókon és a politikusokon kívül?

2023. jan. 28. 11:43
 7/32 anonim ***** válasza:
24%

Például én, valamint az összes barátom, isnerősöm, aki itt él. (Nyilvan nyelveket beszélő, nem büfeszakos diplmával rendelkező emberekről beszélünk)

2023. jan. 28. 11:58
 8/32 anonim ***** válasza:
9%
#7 Mit dolgozol hogy ennyit keresel?
2023. jan. 28. 12:00
 9/32 A kérdező kommentje:

Szóval úgy akarod beállítani hogy a gazdag család kölykei akik minden segítséggel együtt le diplomáztak, autót és lakást kaptak…. Azok az átlag (pedig csak pár ezer ilyen van) és a egyszerű melós réteg akik több millióan vannak ; ők a átlag alatti kisebbség?

2023. jan. 28. 12:12
 10/32 anonim ***** válasza:
85%
Neee, kérdező, ne etesd a trollokat! A saját érdekedben mondom. Múltkor egy ilyennek (talán pont a #7-nek) az orra alá toltam a hivatalos KSH-s statisztikát, ami mint tudjuk, felfelé van kozmetikázva, és azt mondta, ez a legalja, hogy ilyenekkel jövök. :D Ne szállj vitába GYK-n a bérekről, itt valahogy mindenki 6-700 ezret keres minimum, de már azt is csak szégyenkezve vallja be. Itt az átlagember 1 millió/hónál, max másfél éves autónál, és 22-es szerszámmal kezdődik. Kortól és nemtől függetlenül.
2023. jan. 28. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!