Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ez valakiket?
Figyu bébi, közel az 50-hez én is a 25 éves pasikat csípem. 😋Nekik még nem fonnyadtak a golyóik, kemény a farkuk, fürge a nyelvük, feszes a testük, van hajuk, fürödnek, nem rohad ki a szájukból a foguk, és nem olyan ráncosak mint nagyapám. Te már kva öreg vagy 45 évesen. Nem nedvesednék tőled, csak kiszáradnék mint a sivatag.
2023. jan. 27. 15:53
Mert a szokásostól eltérő. De nagyon.
2023. jan. 27. 15:54
Kíváncsi lennék, mit szólnál egy 75 éves nőhöz ebben az esetben.
2023. jan. 27. 16:07
Ez elég oximoron... Normális 45 éves férfi nem fog 14 éves lányt akarni partnernek, hanem olyat, aki érzelmileg és testileg is elég érett... a tinilányok többsége meg nem az. Ha vki 45 évesen ilyen, akkor vagy érettségileg van lemaradva bőven a korához képest, vagy csak játszadozik a lánnyal és szűk punit akar dugni, vagy olyan nőt akar maga mellé, akit könnyebben tud irányítani a csaj tapasztalatlansága miatt. Egyik esetet sem mondanám normálisnak. Ennél már jobb, ha mondjuk egy 20-25 évest néz ki magának, az már felnőttebb.
2023. jan. 27. 16:11
A kishúgom 14, én kérdés nélkül eltörném mindkét lábát egy 45 éves nyomorultnak, aki megpróbálja befűzni. Te is így éreznél, ha nem lennél egy gyomorforgató, aberrált barom, de ezt te is tudod, csak hergelni jöttél.
2023. jan. 27. 16:12
Úgy bírom az itteni agresszív hülyéket, akik agyonvernének egy 45 évest, csak mert rámozdulna egy fiatal lányra.
A dologgal az a helyzet, hogy legális, egy szava nem lehet senkinek. Úgy kell nevelni a gyereket, hogy 14 éves korára legyen annyi esze, hogy vagy elhajtja az ilyet vagy rá sem néz.
Ha az illető erőszakosan közelít, az megint egy másik kérdés, de akkor meg már amúgy sem a kor a legnagyobb gond.
2023. jan. 27. 16:18
17/35 A kérdező kommentje:
Emberek. Én 28 éves vagyok. Az oldalon olvasottak miatt tettem fel a kérdést. Én azon a véleményen vagyok hogy mindenki a saját korosztályában (mínusz plusz 3 év) keressen partnert. Pl én 28 évesen 26-31 év közötti nőt.
Aki olyan retadralt hogy 30,40,50 évesen is tini lányt akar az gyanítom a saját idejében nem tudott érvényesülni vagy éppen kicsi a répa és tapasztalatlan kis szűz lányt akarna dugni ;hátha annak nem tunnik fel hogy az átlag alatti)
Azt majd eldönti annak a 14 éves kislánynak az anyja/apja, hogy van-e hozzád szava vagy épp köze. Én tartozom felelősséggel a gyerekemnek és úgy nevelem, hogy az ilyen perverz mocskokat készítői kerülje, de ettől függetlenül, ha megtudnám, hogy a lányomat egy apja korabeli tróger megpróbálta fűzögetni, nos abban nem lenne köszönete. Magasról teszek arra, hogy törvényileg legális, attól még nem fogok ölbe tett karokkal nézni, azt is el is kehet felejteni.
2023. jan. 27. 16:22
16: "Úgy kell nevelni a gyereket, hogy 14 éves korára legyen annyi esze, hogy vagy elhajtja az ilyet vagy rá sem néz."
Sajnos ez rohadtul nem így működik, ténylegesen gyerek és kiszolgáltatott, semmilyen szinten nem etikus érett felnőttként szexuálisan közelíteni egy 14 éveshez.
Egyszerűen rossz a jelenlegi itthoni törvényi szabályozás. Próbálnád meg ugyanezt Amerikában...
2023. jan. 27. 16:23
#19 Etikusnak nem az, de ha egy törvényes közeledés esetén mondjuk szétverünk valakit, attól a szülőt veszik elő, kerül börtönbe stb
Nem vezet sehova az agresszió.
2023. jan. 27. 16:31
Kapcsolódó kérdések: