Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjam le végleg?

Figyelt kérdés

Történt az hogy egy nő akivel csak 3 hónapot töltöttem, sokkal nagyobb érzelmeket váltott ki belőlem mint akivel 7-8 évet töltöttem. Nyilván három hónap után pattintott ilyen kitalált szöveggel hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra. Ennek már 7 hónapja, de ha nem kötöm le magam valamivel akkor csak rá gondolok 0-24ben. Próbáltam újra kezdeményezni, mert a szakításkor jobbnak láttam letörölni fb-ról, így pár hónapja újra bejelöltem, de kb. azonnal elimininált és vissza se jelölt. Sajnos a mai napig kb. mindennap eszembe jut és hiába találkoztam azóta több nővel is, egyikőjük se érdekelt.

Azért jó lenne valaki, de ez a dolog nagyon gátol az ismerkedésben és inkább már nem is próbálkozok hanem sportolok vagy tanulok vagy csak kocsikázgatok hogy valami elterelje a figyelmem.

Ti hogy zárnátok le ezt a dolgot?

2023. jan. 26. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, kb ugyanebben vagyok csak halmozottan. Nem segít a pszichológus sem, fél éve járok. Illetve más dolgokban segít, de ebben az ügyben hiába tudom az okokat nem könnyebb tőle, nem tudom elengedni.
2023. jan. 26. 19:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát szívás, az biztos.

Én ezután nem igazán akarok majd belemenni semmibe se. Eddig a család fele húztam, rendeztem az egzisztenciám, már belátható távon belül van egy saját lakás is, de most lehet inkább ezeket az ambícióimat elengedem és a suli után veszek egy motort amivel járhatom Európát meg egy kicsit mehetek is mint az állat. Abban legalább biztos nem csalódok, így lassan 30 évesen. Nem akarok többet ilyen helyzetbe kerülni. :D

2023. jan. 26. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Pedig még fogsz...
2023. jan. 26. 19:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Bízzunk a legjobbakban hogy nem. Azért köszi a táncsokat, de az hogy megnyíljak egy vadidegennek nem menne.
2023. jan. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!