Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sok ez a 2 feltétel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sok ez a 2 feltétel a pasi részéről?

Figyelt kérdés

Ha a nő elvárja, hogy a pasija:

- magas

- diplomás

- sportos

- jól kereső

- magas

- független

- lakásos

- kocsis

- ...

legyen, akkor miért nem elfogadható, ha a pasinak csak 2 elvárása van a lány felé, hogy legyen:

- ápolt

- 14.- 20. év közötti életkorú

2023. jan. 25. 23:46
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
91%

AJJAJ!!! FELESÈGEM 38 ÈVES!!! Esetleg valakivel el tudnám cserèlni 2 db 19-èvesre?

De most komolyan, ez anyira megalázó.... 14-20? Nekem nem ez az elvàrásom... Velük max1èjszaka, nem egy èlet... (elnèzèst ettől a korosztálytól, de 14 èvessel mèg egy èjszaka sem.....)

2023. jan. 26. 05:45
 12/54 anonim ***** válasza:
97%

Ha eltekintek attol, hogy egy pedofil állat vagy, (remelem látják az IP cimedet!!!!) akkor tajékoztatasul kozlom, hogy az a baj, hogy a jól kinézest, vékonyságot, olyan pasik is elvárjak akik NEM

- magas

- diplomás

- sportos

- jól kereső

- magas

- független

- lakásos

- kocsis

2023. jan. 26. 08:23
 13/54 anonim ***** válasza:
100%

15 éves voltam, mikor betalált egy ilyen fazon. Ő akkor volt 31.

Még a gondolattól is undorodtam.

A hozzád hasonló hímneműek csak is kizárólag azért akarnak fiatal lányt, mert ők még manipulálhatóak, sok mindenre rávehetőek. Egy ilyen kapcsolat sosem egyenrangù.

Kívánom neked, hogy a lány apja találjon meg és törje be az orrodat, ùgy ahogy apám tette a 31 éves "udvarlómmal".

2023. jan. 26. 09:03
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítom a kérdést:

"A nők olyan társat keresnek, akivel biztonságosan lehet közös jövőt építeni, és ráadásul vonzó is számukra. Akkor én miért nem húzhatok meg nyugodtan olyan lányokat, akik most nőttek ki a kislánykorból?"

2023. jan. 26. 09:43
 15/54 anonim ***** válasza:
95%
A nagybátyám agyon is verne, ha megtudná, hogy potenciális partnerként tekintesz a 14 éves unokahúgomra.
2023. jan. 26. 12:20
 16/54 anonim ***** válasza:
98%
Basszus...ez pedofiliára valo felbujtás. Buncselekmeny
2023. jan. 26. 12:23
 17/54 A kérdező kommentje:

A válaszokból akkor ugye jól szűröm le, hogy igazam van amikor azt mondom:

- 18 év alatti ne szexeljen senkivel.

- A felnőtt kort pedig ne 18.-tól, hanem 21.-től számítsák.

- Csak 21.+ éves fiatal mehessen szakmát tanulni, akár közép, akár felső oktatásba.

- 21.-től lehessen jogosítvány.

Hiszen itt azt írja mindenki, engem igazolva, hogy 20. alatt gyerek még az ember.

2023. jan. 26. 13:17
 18/54 anonim ***** válasza:
92%
Szerinted ugyanaz, amikor kettő (kis)kamasz vonzódik egymáshoz, mint amikor egy felnőtt férfi szemezget nála jóval fiatalabb (kis)kamaszokat?
2023. jan. 26. 13:21
 19/54 anonim ***** válasza:
91%

Azt szűröd le, amit hallani akarsz. Te vagy a szegény, meg nem értett jófiú, aki csak pipihúsra vágyik.

Közben azzal kezded, hogy általánosítasz (nekem pl. nem feltétel se a kocsi, se a lakás, se a sportosság, a diploma, a magasság se, a fizujának se kell csillagászatinak lennie...) aztán felsorolod a te 2 db feltételedet (mintha nem lenne több), aminek semmi köze a fentiekhez.

Az ápoltság alap, azzal semmi bajom.

De 14-20?

18-20 még csak-csak. Inkább 20.

Oké, hogy 14 jogilag már szabadon lefeküdhet, de nem tartom normálisnak. Egy 14 éves lány (hiába "érett", meg nagylánykodik) még eléggé a kislány kategória. Nem a kicsi-kislány, de még nem igazán nagylány sem. És elég beteges, hogy te ahhoz vonzódsz.

2023. jan. 26. 13:25
 20/54 A kérdező kommentje:

De ha a szülő annyira félti a "kislányát", miért ad neki telefont, nettel, azaz közösségi oldalakkal, miért engedi sminkelni, piázós bulikba, cigizni, írat neki antibébi tablettát, miért enged neki prostis ruhákat, miért engedi "itt aludni" a pasiját?

Én ezeket elítélem.

2023. jan. 26. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!